Τα «καυτά» πλάνα ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα στο Survivor All Star αλλά και το γεγονός ότι ο πρώην -πλέον- σύντροφός της, ράπερ Μπο δεν ακύρωσε την τηλεοπτική του συνέντευξη στην Μαρία Μπακοδήμου, αποτέλεσε θέμα συζήτησης στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Ανάμεσα στα πάνελ που ανέλυσαν το συγκεκριμένο θέμα, ήταν και αυτό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Η παρουσιάστρια του Open μάλιστα, ανέφερε πως έστειλε μήνυμα στον Μπο και εκείνος της απάντησε.

«Εγώ απ’ όλο αυτό που είδαμε χθες και μείναμε άφωνοι ξεχωρίζω τον Μπο. Ήταν τέτοια η ντομπροσύνη του, μου έκανε τρομερά θετική εντύπωση. Μάλιστα, του έστειλα και μήνυμα και μου απάντησε» ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Του λέω: είσαι ντόμπρος, δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά από άντρα. Δεν ακύρωσες την εμφάνισή σου – γιατί πάρα πολλοί καλεσμένοι κάτω από τέτοιες συνθήκες τυχαίνει να ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους, γιατί μπορεί να πιέζονται. Δεύτερον: δεν κλάφτηκε, δεν γκρίνιαξε, ήταν πολύ κουλ και ήρεμος, μέσα στον καημό του έκανε και χιούμορ ο άνθρωπος» αποκάλυψε η Μπέττυ Μαγγίρα για το περιεχόμενο του μηνύματος.

Από τη δική της πλευρά η Μαρία Αντωνά τόνισε: «Εμείς μιλήσαμε με τον Μπο το βράδυ πριν βγει στη Μαρία Μπακοδήμου, γιατί τυγχάνει να είμαστε αρκετά φίλοι. Δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να ακυρώσει την εμφάνιση, είχε διαβάσει και τα σχόλια που γράφονταν. Μου λέει: Μαρία, εγώ θα πάω, θα πω την αλήθεια για να καταλάβει κι ο κόσμος ότι δεν είναι στημένο, ότι δεν είμαι συνεννοημένος».

Επιπλέον, η δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ αποκάλυψε ότι ο Μπο διατηρούσε σχέσεις και με την οικογένεια της Καρολίνας, ενώ παρηγόρησε τόσο τη μητέρα της, η οποία στεναχωρέθηκε με τις εξελίξεις, όσο και την κοπέλα με την οποία φημολογείται πως είναι σε σχέση ο Μάριος.

«Τέτοια αντρίκια συμπεριφορά είχα χρόνια να δω. Του ζήτησε του Μάριου να την προσέχει και την… πρόσεξε» επισήμανε η Μπέττυ Μαγγίρα στο τέλος της συζήτησης.