Υποστήριξε ότι μπορεί η εμφάνισή της να είναι «μέτρια» και ο σύζυγός της να είναι κούκλος, όμως η ίδια νιώθει «τόση ασφάλεια» γύρω του. Ο λόγος για τη συγγραφέα Hazel McBride, το βίντεο της οποίας έγινε viral στο TikTok. Ποζάροντας με τον γεννημένο στην Ολλανδία σύζυγό της, η 29χρονη έγραψε: «Πότε βλέπετε τρελά καυτούς άντρες με γυναίκες με μέτρια εμφάνιση;»

Στο πέντε δευτερολέπτων βίντεο φαίνεται η McBride να κοιτά γλυκά τον άντρα της. Τα σχόλια στις συγκεκριμένες εικόνες έπεσαν βροχή.

«Εγώ δεν βλέπω μια γυναίκα με μέτρια εμφάνιση. Βλέπω δύο πανέμορφους ανθρώπους», παρατήρησε κάποιος.

«Έχω μπερδευτεί. Μην υποτιμάς τον εαυτό σου με αυτόν τον τρόπο», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

@hazelmcbrideauthor

I wanted to stitch the original video but it wasn’t allowed. So just a video of us looking awkward #couplesoftiktok #shrekinthesky #millennialcouple

♬ original sound – Emily Bonani

Ένας άλλος τη ρώτησε: «Σε κάνει αυτό να νιώθεις ανασφαλής;», με την ίδια να απαντά: «Όχι! Είμαι τόσο ασφαλής στη σχέση μας και νιώθω ασφάλεια με τον εαυτό μου».

Κάποιος άλλος σημείωσε ότι ο άντρας της μάλλον «νοιάζεται για την εσωτερική ομορφιά παρά για την εμφάνιση», με την ίδια να μην αφήνει αναπάντητο το σχόλιο και να γράφει: «Ίσως γιατί η προσωπικότητά του είναι μέτρια και η δική μου είναι τέλεια».

Αρκετοί την υποστήριξαν. «Όταν ένας άντρας αποκαλεί τον εαυτό του μέτριο, είναι ταπεινός ή αστείος όμως όταν μια γυναίκα το κάνει, ψάχνει για κομπλιμέντα;».

«Γιατί οι άνθρωποι στα σχόλια έχουν προσβληθεί τόσο;», αναρωτήθηκε κάποιος άλλος.

Το βίντεο αποτελεί μέρος ενός τρεντ στο TikTok, όπου «απλές» εμφανισιακά γυναίκες δηλώνουν πόσο περήφανες είναι για τους πιο ελκυστικούς συντρόφους τους, ανεξάρτητα από τα αρνητικά σχόλια, σύμφωνα με τη New York Post.

H influencer από τον Καναδά, Alicia Mccarvell, συμμετείχε στο τρεντ πέρυσι και απάντησε στα σχόλια ότι ο σύζυγός της θα έπρεπε να είναι με κάποια με… λιγότερα κιλά. «Ο κόσμος μας κοιτά και κατευθείαν λέει ότι εκείνος αξίζει περισσότερο από εμένα. Λένε: Πρέπει να είναι πλούσια ή δεν πρέπει να ήταν παχουλή όταν γνωρίστηκαν. Ή προσπαθούν να μειώσουν εκείνον, λέγοντας ότι είναι γκέι ή έχει φετίχ με τις παχουλές γυναίκες».

@aliciamccarvell

My forever wedding date ♥️ @scottymc4 ||••

♬ original sound – cam

«Μας έχουν κάνει να πιστεύουμε ότι κάποιος που είναι σωματικά fit όπως ο Σκοτ ούτε στο ένα εκατομμύριο θα ερωτευόταν μια παχουλή γυναίκα. Και αυτό συμβαίνει μόνο γιατί ο κόσμος μας έχει μάθει ότι πρέπει να μετράμε την αξία μας με βάση το σώμα μας», συμπλήρωσε.