Η Αγγελική Κανελλοπούλου παραδέχθηκε πως δεν ήθελε να ασχοληθεί η κόρη της, Μαρία Σάκκαρη, με το τένις, καθώς ήξερε από πρώτο χέρι πόσο δύσκολη είναι η ζωή όσων ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα.

«Είχα πει θα ξανάρχιζα να ασχολούμαι με το τένις μόνο αν έπαιζε κάποιο από τα παιδιά μου. Έτσι και έγινε», είπε αρχικά η παλιά πρωταθλήτρια του τένις, μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» του Mega.

«Όταν άρχισε να παίζει η Μαρία, την πήγα σε μια ακαδημία. Μου είπαν ότι έχει πολύ μεγάλο ταλέντο. Εγώ έκανα ότι δεν το άκουσα», συμπλήρωσε.

«Δεν ήθελα να ασχοληθεί με το τένις, γιατί ήξερα πόσο δύσκολη είναι η ζωή του τενίστα. Δεν θα είχε καθόλου προσωπική ζωή, δεν θα ζούσε σαν ένα φυσιολογικό παιδί. Θα έπρεπε να είμαστε συνέχεια εκτός Ελλάδας και να χωρίζεται η οικογένεια», εξήγησε η Αγγελική Κανελλοπούλου.

Βέβαια, τελικά η Μαρία Σάκκαρη όχι μόνο ασχολήθηκε με το τένις, αλλά ξεπέρασε και τη μητέρα της. «Της έλεγαν “θα γίνεις καλή σαν τη μαμά σου;”. Στην αρχή στεναχωριόταν», θυμήθηκε η παλιά πρωταθλήτρια. «Όταν είδε ότι έκανα πίσω, σταμάτησα να παίζω, ήμουν στην προπόνηση μαζί της και μάζευα μπαλάκια, κατάλαβε ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ μας», συμπλήρωσε.

Η Αγγελική Κανελλοπούλου, μητέρα της Μαρίας Σάκκαρη, ανέφερε ότι έχει περισσότερο άγχος όταν παίζει το παιδί της, περιέγραψε πώς βίωσε το γεγονός ότι εκείνη ταξίδευε με την Μαρία και ο άντρας της έμενε πίσω να φροντίζει τα άλλα παιδιά και παραδέχτηκε ότι τώρα είναι τα δυο τους με τον άντρα της και περνούν καλά.

«Είναι χειρότερο για αυτόν που είναι απ’ έξω. Όταν παίζεις, δεν το καταλαβαίνεις. Υποφέρω πάρα πολύ όταν παίζει η Μαρία και ιδίως όταν τη βλέπω από την τηλεόραση. Όταν είμαι εκεί, δεν με ενοχλεί τόσο», δήλωσε.

Αναφέρθηκε επίσης στη συμμετοχή της Μαρίας στο Netflix, σε σειρά ντοκιμαντέρ για τους καλύτερους τενίστες του κόσμου και στα παιδιά της που την «πείραζαν» όταν είδαν διαφήμιση με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Επίσης αποκάλυψε ότι τα παιδιά της έμαθαν ποια ήταν όταν στο νηπιαγωγείο τους έλεγαν «η μαμά σας είναι σπουδαία».

Για την προσωπική της πορεία στο τένις η κα Κανελλοπούλου ανέφερε: «Πήγα να δω τον μπαμπά μου στο γήπεδο, σκόνταψα και για να σταματήσω να κλαίω μου έδωσε ένα μπαλάκι. Εκεί κατάλαβε το ταλέντο μου. Σταμάτησα το τένις όταν ήμουν 25 ετών γιατί ήθελα να φύγω όταν ήμουν ψηλά, αλλά και να κάνω οικογένεια».

Σχετικά με τα παιδιά της είπε: «Όλα μου τα παιδιά ζουν στο εξωτερικό. Ευτυχώς περνάμε καλά οι δυο μας με τον σύζυγο».