Ντόρος γύρω από το όνομά της Πάολα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες και ο λόγος δεν είναι άλλος από την εμφάνισή της στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου Fever με τσιγάρο στο χέρι. Η τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή, το βράδυ του Σαββάτου (07/01) και ερμήνευσε τη γνωστή επιτυχία «Το παλιό μου παλτό» κρατώντας ένα τσιγάρο στο χέρι το οποίο όμως δεν κάπνιζε.

Την στιγμή που οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρουν «έσβηνε το τσιγάρο, στο υγρό πάνω χώμα…» η Πάολα σήκωσε ψηλά το χέρι της όπως φαίνεται και στο βίντεο το οποίο «ανέβηκε» στα social media.

Το συγκεκριμένο βίντεο, προκάλεσε μέχρι και την παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη ο οποίος σημείωσε πως θα εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος και σε αυτή την περίπτωση όπως και στην αντίστοιχη με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

Η απάντηση από το περιβάλλον της τραγουδίστριας

Σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης (10/01) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, το περιβάλλον της τραγουδίστριας απάντησε για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Θα έπρεπε να γνωρίζουν όλοι ότι το τσιγάρο αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί μέρος μίας παράστασης. Ως τέτοιο μέσο το χρησιμοποίησε η Πάολα επί σκηνής στο τραγούδι “το παλιό μου παλτό”. Κάθε καλλιτέχνης μπορεί να προσθέσει το κράτημα-κάπνισμα ενός τσιγάρου στην παράσταση ως στοιχείο μιας δραματουργίας. Για όσους δεν γνωρίζουν η Πάολα έχει κόψει το τσιγάρο εδώ και 2,5 χρόνια» ανέφερε το περιβάλλον της τραγουδίστριας.