Viral έγινε στο TikTok το βίντεο που δείχνει την Πάολα να ερμηνεύει «Το παλιό μου παλτό» του Χρήστου Δάντη, στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και να καπνίζει πάνω στη σκηνή.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης σχολίασε το περιστατικό σε συνέντευξή του στο Open και όταν ρωτήθηκε αν θα επιβληθεί πρόστιμο τόνισε ότι «ο νόμος θα εφαρμοστεί»

«Θα γίνουν όλα που πρέπει να γίνουν. Εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να την πω. Δεν είναι ιδιαιτερότητα του μαγαζιού που δεν μπορεί να ελέγξει έναν θαμώνα που άναψε τσιγάρο. To ό,τι έγινε έγινε όχι με την ανοχή, αλλά με την παρότρυνση του μαγαζιού. Οπότε προφανώς θα εφαρμοστεί ο νόμος» είπε.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη ο οποίος είχε πάει να ακούσει τη Δέσποινα Βανδή στο Έναστρον και κάπνισε μέσα στο νυχτερινό μαγαζί.

Σύμφωνα με τον Alpha ο Βασίλης Μπισμπίκης θα κληθεί να πληρώσει 100 ευρώ πρόστιμο, ενώ το Έναστρον 4.000 ευρώ. Τότε ο κ. Πλεύρης είχε πει: «Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη με βάση αυτήν τη φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ».

Δείτε όσα είπε για την Πάολα ο υπουργός Υγείας μετά το 17:47: