Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν το προηγούμενο διάστημα για την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό, η οποία ανανεωμένη αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στη φημολογία και να μιλήσει για πρώτη φορά μετά την εξαφάνισή της σε Αφρική και Ελβετία. Η 44χρονη Σαρλίν μιλά σπάνια στον Τύπο, αν και δεν έπαψε ποτέ να απασχολεί τα ΜΜΕ, από τότε που παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα του Μονακό αλλά και από τον Μάρτιο του περασμένου έτους μέχρι και τον Νοέμβριο, όταν η πριγκίπισσα είχε «εξαφανιστεί» και οι φήμες την ήθελαν στα πρόθυρα του διαζυγίου με τον 64χρονο Αλβέρτο.

Η όμορφη πριγκίπισσα, αποφάσισε να παραχωρήσει πρόσφατα μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Σεντρίκ Βερανί της Monaco Matin επ’ ευκαιρία των δέκα χρόνων παρουσίας του ιδρύματός της για τα παιδιά, την κολύμβηση και την ασφάλεια στη θάλασσα, το οποίο φέρει το όνομα της πρώην πρωταθλήτριας κολύμβησης (Fondation Princesse Charlene de Monaco). Φορώντας ένα μπλε εντυπωσιακό παλτό και εμφανώς χαρούμενη πόζαρε για το φωτογραφικό φακό, σε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο σκηνικό, μαζί με το σύζυγο και τα παιδιά τους.

Πριγίπισσα Σαρλίν

Η Σαρλίν μιλά για τα παιδιά της και για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε

Η Σαρλίν, στη συνέντευξή της παραδέχεται πως αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας στα ιγμόρεια κατά την παραμονή της στη Νότιο Αφρική. Η ίδια ανάρρωσε για μεγάλο διάστημα σε κλινική της Ελβετίας, λέγοντας πως τώρα αισθάνεται «εντελώς καλά», αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνο για να ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις της και αυτό θα γίνει με τη στήριξη της οικογένειάς της, που είναι ο «βράχος» της. «Βαδίζω στο μέλλον βήμα βήμα, τη μία μέρα μετά την άλλη», δήλωσε η γοητευτική πριγκίπισσα του Μονακό, μεταδίδει το Fox News.

Πριγίπισσα Σαρλίν

Αναφορικά με τα 8χρονα παιδιά της, τα οποία είχαν γενέθλια στις 10 Δεκεμβρίου και τα γιόρτασαν με τους γονείς τους στο παλάτι σε αντίθεση με το περασμένο έτος, που η Σαρλίν τους είχε ευχηθεί από κλινική της Ζυρίχης, αφού μόλις επέστρεψε στο Μονακό από τη Νότιο Αφρική στα μέσα Νοεμβρίου με την σύμφωνη γνώμη της ίδιας και της οικογένειάς της εισήχθη σε κλινική ψυχικής υγείας, όπου παρέμεινε για νοσηλεία επί τέσσερις μήνες.

Πριγίπισσα Σαρλίν

«Είναι δύο παιδιά που έχουν τη δική τους γλώσσα επικοινωνίας και που καταλαβαίνει το ένα το άλλο. Αγαπιούνται και προστατεύουν το ένα το άλλο και έχουν αναπτύξει μεταξύ τους τεράστια καλοσύνη, έχουν ένα μοναδικό δέσιμο», δήλωσε για τα δίδυμα πριγκιπόπουλα. Όπως αποκάλυψε η πριγκίπισσα εκπαιδεύει τα παιδιά της για τον μελλοντικό τους ρόλο στο πριγκιπάτο. Η Σαρλίν είπε πως είναι ακόμα παιδιά αλλά αρχίζουν να καταλαβαίνουν τους ρόλους τους. «Μαζί με τον σύζυγό μου όταν πρέπει να πάμε σε μια εκδήλωση τους εξηγούμε περί τίνος πρόκειται, το είδος της εκδήλωσης ή της τελετής. Τους αρέσει να μας συνοδεύουν και μαζί με τον πρίγκιπα επιθυμούμε να συμμετέχουμε σε αυτές τις εκδηλώσεις και οι τέσσερις μαζί», δήλωσε η Σαρλίν.