Δεν είναι η πρώτη που μιλά τον τελευταίο καιρό για τα… μειονεκτήματα του να είσαι όμορφη και ελκυστική. Μια γυναίκα από την πόλη της Νέας Υόρκης υποστηρίζει ότι υφίσταται περίεργα βλέμματα, σκληρά σχόλια και αποκλεισμό εξαιτίας της εμφάνισής της.

Η Brenttany Sharraine ξέσπασε μέσω TikTok για το «προνόμιο της ομορφιάς», την ιδέα δηλαδή ότι γυναίκες εμφανίσιμες έχουν μια εξαιρετικά εύκολη ζωή λόγω της εμφάνισής τους.

«Δεν ξέρω αν αυτό είναι προνόμιο της ομορφιάς», έγραψε η Sharraine στο βιντεάκι της, το οποίο επανήλθε αυτή την εβδομάδα στα social media, αφού έγινε viral και συγκέντρωσε σχεδόν 850.000 views, σύμφωνα με τη New York Post.

«Ναι, με καρφώνουν πολλές φορές και λαμβάνω και πολλά κομπλιμέντα επίσης», παραδέχτηκε σε ένα βίντεο, προτού συνεχίσει: «Ορισμένοι άνθρωποι χαζεύουν, όμως άλλοι με κοιτούν με βλοσυρή έκφραση».

@brenttanye

I’ve been seeing pp videos on my fyp. I don’t know if this is pretty privilege but this is my insight #adviceforwomen #prettyprivilege #journeyofself

♬ A moist healing song – Nez Tunes

Η εντυπωσιακή TikToker – η οποία εργάζεται ως ομιλητής παρακίνησης – ισχυρίζεται ότι είναι πάντα οι γυναίκες εκείνες που της ρίχνουν παράξενα βλέμματα την ώρα που περνάει δίπλα τους. «Δεν έχω προσέξει ποτέ άντρα να με κοιτά με αυτόν τον τρόπο», λέει.

Πρόσθεσε ότι άλλες γυναίκες της έχουν πει επίσης πως μοιάζει «πολύ τρομακτική, παρά το γεγονός ότι δεν είμαι καθόλου κακιά με τους ανθρώπους».

«Μου έχουν πει γυναίκες ότι νόμιζαν ότι ήμουν σκ@@@ όταν με πρωτογνώρισαν», είπε, συνεχίζοντας: «Επίσης με έχουν αποκλείσει από παρέες, ακόμη κι αν εγώ δημιούργησα αυτή την ομάδα φίλων».

Δεν είναι όμως μόνο οι γυναίκες που δεν της συμπεριφέρονται σωσωτά. Λέει ότι έχει περάσει δύσκολα και με τους άντρες. «Με έχουν καλέσει σε εκδηλώσεις και συναντήσεις με συνεργάτες… Γνωρίζω τώρα ότι ως γυναίκα στα 20 τόσα της ότι με έχουν χρησιμοποιήσει ως τρόπαιο».

H Sharraine υποστήριξε ακόμη ότι οι σύντροφοί της ήθελαν πολύ να τη γνωρίσουν σε φίλους και οικογένεια όταν άρχισαν να βγαίνουν, μια κίνηση που υπονοούσε επίσης ότι την έβλεπαν ως ένα τρόπαιο.

Η ίδια έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια στο viral πλέον βίντεό της, ίσως γιατί περίμενε επιθέσεις από ορισμένους.