Έξω από τα δόντια μίλησε στο Happy Day για τον πρώην σύζυγό της Γρηγόρη Μπιθικώτση η Ελένη Τσιριγκάκη. Αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες του τραγουδιστή, που την ανάγκασαν να φύγει από τη Μύκονο και να τον στηρίξει. «Οικονομικά τα έδωσα όλα για να τον σηκώσω ξανά όρθιο» λέει χαρακτηριστικά.

«Μπήκα σε αυτή τη σχέση με όλη μου την αγαθή καρδιά, χωρίς να ρωτήσω και χωρίς να διεκδικήσω το παραμικρό. Έδωσα λευκή επιταγή και στα οικονομικά μου. Όταν γνώρισα την απέναντι πλευρά ήταν σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, για να το πω ευγενικά. Οπότε εγώ αναγκάστηκα να δώσω τα σπίτια μου στη Μύκονο, να φύγω από τον αγαπημένο μου τόπο για να στηρίξω αυτή τη σχέση. Έκανα οικογένεια συνειδητά» λέει.

Και συνεχίζει: «Έφτασα σε σημείο να μην έχω πρόσβαση στα οικονομικά μου. Όταν τα χρήματα τελείωσαν ως διά μαγείας, πήρε την απόφαση να μας χαιρετήσει. Μου ανακοίνωσε το χωρισμό λέγοντας πως είναι ευθυνόφοβος και ότι δεν μπορεί να σηκώσει τα βάρη της οικογένειας, ομολογώ ότι μου είπε ότι δεν μου άξιζε αυτό. Οικονομικά τα έδωσα όλα για να τον σηκώσω ξανά όρθιο»

Η Ελένη Τσιριγκάκη είπε στη συνέχεια: «Δίνω αγώνα με δύο κοριτσάκια μόνη μου. Μέχρι τώρα είχα αξιοπρέπεια και τώρα παρακαλάω. Έχει προσπαθήσει να έρθουμε κοντά, αλλά δεν έχω τέτοια επιθυμία. Πριν ένα μήνα μού έβαλε δικηγόρο για να μου ζητήσει την τηλεόραση και το ψυγείο από το σπίτι. Που εγώ είχα βάλει πλάτη και για τον αέρα που αναπνέαμε. Πλήρωσα αυτή την επιλογή με το αίμα της καρδιάς μου. Όταν έμεινα έγκυος δεν μέναμε μαζί, ο Γρηγόρης είχε την επιθυμία να μένει σε ξεχωριστό διαμέρισμα. Προσπαθούσα να τον δικαιολογήσω. Είχα χάσει την Ελένη και ρώτησα τον εαυτό μου “γιατί δεν με αγαπούσα;”. Συνέβαιναν περιστατικά που εθελοτυφλούσα».

«Με την Ελένη έχουμε εδώ και δύο μήνες συναινετικό διαζύγιο στο οποίο έχουμε συμφωνήσει τόσο τη διατροφή την κόρη μας, όσο και οτιδήποτε αφορά το παιδί. Για όσα άκουσα από τη συνέντευξη αισθάνομαι πικρία. Καταλαβαίνω πόσο πληγωμένη ή απογοητευμένη αισθάνεται, άλλο τόσο αισθάνομαι και εγώ. Θα ήμουν ψεύτης αν δεν παραδεχόμουν ότι η Ελένη ήταν δίπλα μου και μου στάθηκε βράχος. Θα ήταν όμως άδικο για μένα να μην παραδεχτούμε ότι της στάθηκα και εγώ» είπε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

«Τα λάθη μου είναι πολλά και χρειάζομαι χρόνο να τα αντιληφθώ και να εξηγήσω. Δεν αισθάνομαι περήφανος για τον τρόπο που τελείωσε η σχέση. Η Ελένη είναι ένας καλόψυχος άνθρωπος και μια εξαιρετική μητέρα. Εύχομαι ο χρόνος να λειτουργήσει ως γιατρός για την Ελένη και εμένα. Όσα σας λέω είναι από καρδιάς. Μπορεί να χώρισαν οι δρόμοι μας ως ζευγάρι αλλά οφείλουμε να έχουμε κοινή πορεία ως γονείς της κόρης μας» κατέληξε.