Τον Τάσο Σοφρωνίου υποδέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» το μεσημέρι της Τετάρτης (09/11) και εκείνος αποκάλυψε πως μετά το τέλος του GNTM θα κλείσει το κεφάλαιο «μόδα».

Ειδικότερα, ο Τάσος Σοφρωνίου σημείωσε πως «για μένα το κομμάτι της μόδας κλείνει μετά το GNTM. Για τον απλούστατο λόγο ότι έχω άλλες βλέψεις για το που θέλω να πάω στην καριέρα μου. Πάλι με την μόδα αλλά όχι με αυτό το κομμάτι, καθόλου. Δηλαδή στην κατασκευή, στον σχεδιασμό, σε όλα αυτά τα πράγματα θέλω να κάνω μια start up την οποία δουλεύω εδώ και ενάμιση χρόνο».

«Φέτος στην επιτροπή του GNTM βρίσκονται τρεις διαφορετικοί άνθρωποι με μία πολύ συγκεκριμένη πορεία και στον διεθνή χώρο και στον ελληνικό χώρο. Θεωρώ ότι είμαστε αυτοδημιούργητοι που σημαίνει ότι δεν μας χαρίστηκε τίποτα και έπρεπε μόνοι μας να βρούμε τις ευκαιρίες για να μας ανοίξουν οι πόρτες και θεωρώ ότι φέτος τα κορίτσια του διαγωνισμού είναι τόσο εξαιρετικά που για αυτό και γίνεται όλος αυτός ο ντόρος. Δεν πλακώνονται, δεν σφάζονται, δεν τις πλακώνουμε και εμείς».

«Αυτή είναι η αλήθεια και για αυτό δεν έχει βγει κανένα κορίτσι να παραπονεθεί, ούτε και πρόκειται, γιατί πραγματικά τις αγαπάμε και τις προσέχουμε. Σαφώς είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα το οποίο πολλές φορές δίνει μια έξτρα δόση μιας πραγματικότητας που είναι λίγο πιο τηλεοπτική» συμπλήρωσε ο Τάσος Σοφρωνίου.