Η Σερ φαίνεται να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού παπαράτσι την εντόπισαν να περπατάει χέρι-χέρι με τον 36χρονο μουσικό παραγωγό Αλεξάντερ Έντουαρντς, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως είναι σε σχέση.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η 76χρονη τραγουδίστρια και ο 36χρονος μουσικός παραγωγός, περπάτησαν στους δρόμους της Καλιφόρνια, αφού προηγουμένως είχαν απολαύσει ένα γεύμα, μαζί με τον καλό τους φίλο Tyga. Μέχρι στιγμής όμως, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή και διαψεύσει τα δημοσιεύματα.

Μάλιστα, αρκετοί σχολιάζουν το παρελθόν του 36χρονου, αφού η πρώην σύντροφος του, τον κατακεραύνωσε δημόσια με αναρτήσεις στο Instagram, όπου υποστήριξε ότι την απατούσε συστηματικά και μάλιστα με το λιγότερο 12 γυναίκες.

Η Άμπερ Ρόουζ που ήταν σε σχέση μαζί του από το 2018 και το επόμενο έτος γέννησε το παιδί τους, είχε αναφέρει σε μία ανάρτηση το εξής: «Bαρέθηκα να με απατάει και να με ρεζιλεύει στα παρασκήνια. Όλες εσείς οι 12 (αυτές που γνωρίζω τουλάχιστον) μπορείτε να τον πάρετε, είναι δικός σας. Ξέρετε όλες ότι έχει μία σχέση και ένα μωρό, αλλά επιλέξατε να πάτε μαζί του παρόλα αυτά. Είδα τα μηνύματα και τις φωτογραφίες σας. Όλες σας γνωρίζατε και καμιά σας δεν ενδιαφέρθηκε για εμένα. Δεν μπορώ να παλεύω πλέον, μόνη μου για την οικογένειά μου. Ήμουν πιστή και ανοιχτόμυαλη, όμως δεν έχω την ίδια ενέργεια για να την σπαταλάω έτσι, πια. Δεν θα πω ποτέ τα ονόματα αυτών των κοριτσιών, γιατί δεν έχω σκοπό να καταστρέψω τις ζωές τους, αλλά όλες εσείς ξέρετε ποιες είστε. Όσο για εκείνον, αυτή η έλλειψη πίστης και σεβασμού είναι γελοία, οπότε εγώ τελείωσα με αυτό».

Μάλιστα, σε δεύτερο post είχε προσθέσει πως «έχω κουραστεί να κακοποιούμαι ψυχολογικά και συναισθηματικά από ανθρώπους, που αγαπώ. Υπέφερα σιωπηλά εδώ και πολύ καιρό και δεν το αντέχω άλλο. Για αυτό έχω σωπάσει εδώ και τόσο καιρό. Έχω κλειστεί στο καβούκι μου, όμως πλέον αρνούμαι να επιτρέψω στον οποιονδήποτε να με καταστρέψει κι άλλο. Είτε είναι οικογένειά μου, είτε όχι».