Το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid αποκάλυψε πρόσφατα πως πάσχει από το «σύνδρομο του απατεώνα». Σε μια συνέντευξη με την εκδότρια της Vogue, Gabriella Karefa-Johnson, το μοντέλο αποκαλύπτει τι της συνέβη αφού ίδρυσε τη δική της εταιρεία.

«Υποφέρω από το σύνδρομο του απατεώνα όλη την ώρα», λέει η Gigi Hadid. Το σύνδρομο απατεώνων σημαίνει ότι ένα άτομο δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει ότι αυτό που πετυχαίνει προέρχεται από τον εαυτό του. Οι άνθρωποι που το έχουν θα πιστεύουν ότι η επιτυχία τους προέρχεται από εξωτερικούς παράγοντες, όπως η τύχη ή η βοήθεια άλλων.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Gigi Hadid κυκλοφόρησε brand ρούχων, που ονομάζεται Guest in Residence. Εξήγησε μάλιστα, πως εμπνεύστηκε την ιδέα του brand της, την περίοδο που έμεινε έγκυος στην κόρη της, Κάι. Πιο συγκεκριμένα, ήθελε ένα επάγγελμα, όπου η κόρη της θα μπορεί να τη συνοδεύει, καθώς η ίδια δεν θα ήθελε να μεγαλώσει με νταντάδες, αλλά ούτε και να είναι συνεχώς απούσα από τη ζωή της, μεταδίδει το newsdelivers.

«Δεν μπορείς να είσαι πάντα μοντέλο. Ήμουν δημιουργική ανέκαθεν κι είδα ότι η ζωή μου με πάει εκεί. Η εγκυμοσύνη με έκανε να σκεφτώ πόσο πιο άνετα θα ένιωθα, αν είχα μια δουλειά γραφείου. Μπορώ να παίρνω και την κόρη μου εκεί», εξήγησε για το νέο της επιχειρηματικό πλάνο.