Η σταρ του Χόλιγουντ Μάργκοτ Ρόμπι και η φίλη της Κάρα Ντελεβίν βρέθηκαν στο επίκεντρο ενός καβγά που οδήγησε στη σύλληψη δύο Βρετανών κινηματογραφιστών σε αγαπημένο εστιατόριο διεθνών celebrities στην Αργεντινή την Κυριακή.

Δύο Βρετανοί φίλοι σκηνοθέτες των αστέρων του Χόλιγουντ Μάργκοτ Ρόμπι και Κάρα Ντελεβίν συνελήφθησαν στην Αργεντινή μετά από καβγά με παπαράτσι που προσπάθησε να φωτογραφίσει την παρέα βγαίνοντας από ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια στο Μπουένος Άιρες.

Το περιστατικό με τον παπαράτσι που οδήγησε τους φίλους της Ρόμπι και Ντελεβίν στο αστυνομικό τμήμα

Ο φίλος της Ρόμπι και κινηματογραφικός παραγωγός Josey MacNamara και ο keygrip Jac Hopkins συνόδευσαν τις δύο νεαρές γυναίκες στο εστιατόριο Patagonia Sur στο Μπουένος Άιρες. Οι ταραγμένοι σταρ είχαν μόλις τελειώσει ένα πολυτελές γεύμα στο διάσημο στέκι των διασημοτήτων στο Μπουένος Άιρες στις 3 τα ξημερώματα, όταν ένας παπαράτσι προσπάθησε να τους βγάλει φωτογραφία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail.com, o Josey McNamara, παραγωγός ταινιών με επιτυχίες και συνεργάτης της Ρόμπι, και ο keygrip Jac Hopkins, μπλέχτηκαν σε μια συμπλοκή με τον παπαράτσι Pedro Alberto Orquera, ο οποίος κατέληξε αιμόφυρτος στο πάτωμα με σπασμένο χέρι. Οι δύο Βρετανοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα της πόλης για να ανακριθούν σχετικά με το περιστατικό.

Οι δύο φίλες βρισκόταν στη χώρα μαζί με τους παραγωγούς, οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με την πρωταγωνίστρια του Wolf of Wall Street, αφού πέταξαν στην πρωτεύουσα της Αργεντινής μετά την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Τα κορίτσια είχαν μπει στο αυτοκίνητο όταν συνέβη το περιστατικό, ενώ μάρτυρες λένε ότι η Ρόμπι παραλίγο να πέσει έξω από το όχημα καθώς ο οδηγός έσπευσε να απομακρυνθεί με ταχύτητα. Οι θεατές κάλεσαν το 100 αφού είδαν τον καβγά και ο Pedro μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου περιμένει χειρουργική επέμβαση για «σοβαρά τραύματα».

«Ήταν μια βίαιη επίθεση. Πραγματικά δειλή. Προσπάθησαν να μου πάρουν τη φωτογραφική μηχανή για να διαγράψουν τις φωτογραφίες που είχα τραβήξει. Άρχισα να τρέχω μακριά τους γιατί με χτυπούσαν. Ενώ έτρεχα μακριά τους, με κλώτσησαν δυνατά με αποτέλεσμα η φωτογραφική μου μηχανή να σηκωθεί στον αέρα και να πέσω στο πάτωμα και να τραυματίσω το χέρι μου. Αιμορραγούσα πάρα πολύ. Έχασα πολύ αίμα, σε λίγα λεπτά έφτασε η αστυνομία», δήλωσε ο Pedro στη Sun.

Ακόμη, μια έκθεση της αστυνομίας που είδε η Sun δείχνει ότι ο MacNamara και ο Hopkins είπαν στους αστυνομικούς ότι ο κ. Orquera ήταν «υπεύθυνος για τους δικούς του τραυματισμούς» επειδή οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους για να φωτογραφηθούν.

Οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν στο δικαστήριο το απόγευμα της Κυριακής, ενώ οι δύο ηθοποιοί πέταξαν για το νότιο τμήμα της Αργεντινής αργότερα την ίδια μέρα. Η MailOnline, μάλιστα, προσέγγισε τη Μάργκοτ Ρόμπι και την Κάρα Ντελεβίν για να σχολιάσουν το υποτιθέμενο περιστατικό, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει να αποσπάσει κάποια δήλωσή τους.

Σημειώνεται, ότι ο McNamara συνεργάστηκε με την Αυστραλέζα ηθοποιό στην ταινία Barbie που πρόκειται να κυκλοφορήσει -μαζί με τον Hopkins που αποτελούσε σημαντικό μέρος του συνεργείου.

Η σχέση φιλίας μεταξύ Ρόμπι και Ντελεβίν

Το αναπάντεχο αυτό περιστατικό, έρχεται λίγο καιρό μετά αφού η Μάρκοτ Ρόμπι τον περασμένο μήνα ανησύχησε τους θαυμαστές της αφού εντοπίστηκε να δείχνει αναστατωμένη μετά από μια επίσκεψη στο σπίτι της Ντελεβίν.

Η Ρόμπι, πιο συγκεκριμένα, εθεάθη να παλεύει να συγκρατήσει τα συναισθήματά της αφού έφυγε από ένα νοικιασμένο σπίτι από την Κάρα Ντελεβίν στο Δυτικό Χόλιγουντ αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων, για να ταξιδέψει στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Οι ανησυχητικές φωτογραφίες τραβήχτηκαν μόλις μια εβδομάδα αφότου η Κάρα εθεάθη ατημέλητη και στεναχωρημένη στο αεροδρόμιο Van Nuys του Λος Άντζελες μετά την επιστροφή της από το Burning Man.  

Το δημοσίευμα της Sun τονίζει ότι οι φίλοι του μοντέλου έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την ολοένα και πιο αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της. Η Μάργκοτ και η Κάρα, λέγεται ότι έγιναν φίλες αφού συναντήθηκαν σε ένα μπαρ -πριν από τις κοινές τους εμφανίσεις στο Suicide Squad.