Ένα 8χρονο κοριτσάκι «έκλαιγε από τη χαρά του» καθώς η πριγκίπισσα Κέιτ την πήρε από το πλήθος και περπάτησε μαζί της για να βάλει ένα παιχνιδάκι της ανάμεσα στα λουλούδια που άφηνε κόσμος στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ στη βασιλική κατοικία στο Σάντρινγκχαμ.

Η 40χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, βρισκόταν χθες στην κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Νόρφολκ, κοιτάζοντας τη «θάλασσα» των αφιερωμάτων στη μνήμη της και κουβέντιαζε με το πλήθος μαζί με τον σύζυγό της Γουίλιαμ.

Η Κέιτ εντόπισε και μίλησε με μια μαθήτρια, την 8χρονη Ελίζαμπεθ Σουλκόφσκα, η οποία κρατούσε ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα λούτρινο παιχνίδι.

Πλάνα δείχνουν την οκτάχρονη, η οποία βρισκόταν στο πλήθος με φίλους του σχολείου της, να μιλά στην Κέιτ.

Στη συνέχεια, η μικρή Ελίζαμπεθ περπάτησε μαζί με τη πριγκίπισσα στη «θάλασσα» των αφιερωμάτων και τοποθέτησε με τη σειρά της το παιχνίδι ανάμεσα στα αφιερώματα.

Ο διευθυντής του σχολείου Howard Junior School στο King’s Lynn, Γκρέγκορι Χιλ, όπου πηγαίνει η μικρή Ελίζαμπεθ, είπε: «Η Ελίζαμπεθ ήταν συγκλονισμένη, έκλαψε από χαρά που την επέλεξαν. Ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για εκείνη».