«Τα βαριέμαι όλα αυτά» ήταν η αντίδραση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου στην κάμερα του «Πρωινού» του Ant1 σε ερώτηση που δέχθηκε για την αψεγάδιαστη εικόνα που δημοσιεύουν όλοι στα social media. «Ότι είμαι, είμαι. Σε όποιον αρέσω, αρέσω. Δεν βάφομαι. Οι αναρτήσεις μου δεν είναι ρετουσαρισμένες. Υπάρχουν φθορές».

Η ηθοποιός μάλιστα δεν δίστασε να πει δημόσια την ηλικία της. «Είμαι 54 χρονών. Οκ. Το λέω. Σιγά. Εξάλλου είναι ένα νούμερο για μένα. Δεν είναι κάτι άλλο. Το 54 είναι 54. Τι αισθάνομαι; 15!» σχολίασε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Στα προσωπικά μου διανύω μια όμορφη περίοδο και εύχομαι να παραμείνει για πάντα» τόνισε η ηθοποιός και αναφέρθηκε στην στιγμή που ζήτησε τη βοήθεια ειδικού για να αντιμετωπίσει τις κρίσεις πανικού που βίωνε.

«Σε κάποια δύσκολη στιγμή που περνούσα κρίσεις πανικού, αυτό που χρειαζόμουν ήταν ψυχίατρος. Δεν χρειαζόμουν κάτι άλλο. Μου είπε ότι “δεν χρειάζεσαι καμία συνεδρία, δεν έχεις κανένα θέμα να λύσουμε περαιτέρω”. Λύθηκε με αγωγή», είπε η ηθοποιός.

«Μέσα στο χώρο μας γνωρίζουμε όλοι τι γίνεται. Αν δεν τα πουν οι παθόντες εγώ δεν μπορώ να πάω σε έναν εισαγγελέα να του πω “φτιάξε ένα καφέ να σου πω τι ξέρω”. Δεν γίνεται» σχολίασε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Για τη θεατρική της συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Η συνεργασία ήταν καλή, αλλά δεν ήταν από τους ανθρώπους που πραγματικά ήθελα να συνεργαστώ ξανά γιατί όντως ήταν ένας εξουσιομανής άνθρωπος. Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ευγενικοί με τους ηθοποιούς, έχω συνηθίσει αλλιώς, δεν έχω συνηθίσει σε φωνές. Γενικότερα, υπήρχε μια συμπεριφορά την οποία εγώ δεν εκτίμησα».