Με αφορμή την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη. Μέσα σε όλα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του OPEN αναφέρθηκε στον ισχυρό ανταγωνισμό και το μοίρασμα της πίτας!

Ειδικότερα, η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε πως «πάντα οι πρεμιέρες έχουν άγχος, όπως και στο θέατρο όταν ξεκινάμε έχουμε άγχος και σε όλες τις πρεμιέρες έχουμε άγχος. Το άγχος όμως το δημιουργικό που θέλεις όλα να πάνε καλά, να μην πεις τίποτα περίεργο, να μην κάνεις κανένα σαρδάμ περίεργο και γενικώς όλα τα περίεργα. Είχα χρόνια να κάνω κάτι τέτοιο. Πρωινό δεν είχα ξανακάνει, το ζωντανό όμως δεν με χάλασε μιας και έχω ξανακάνει. Είναι λίγο διαφορετική η θεματολογία αλλά επειδή θεωρώ ότι είναι η δουλειά μου και τα παρακολουθούσα στην τηλεόραση, δεν θεωρώ ότι είναι τελείως εκτός από εμένα. Απλά δεν με είχαν δει να το κάνω αυτό το πράγμα».

«Φέτος πολλές οι αλλαγές… Έτσι για να μην βαριόμαστε! Εγώ λέω πως ο ανταγωνισμός είναι καλός, σε κάνει να προσπαθείς παραπάνω, σε κάνει καλύτερο και σε εξελίσσει. Δεν είναι αγχωτικό, νομίζω ότι μοιράζεται πια πάρα πολύ η πίτα».

«Δηλαδή δεν μπορεί κανένας να κάνει τεράστια νούμερα όπως μπορεί να γίνονταν άλλες χρονιές γιατί είναι πάρ;α πολλά πια τα πρωινά. Οπότε όλοι θα μοιραζόμαστε. Θα πάρει άλλος μικρό μερίδιο και άλλος μεγαλύτερο» πρόσθεσε, ακόμα, η Μπέττυ Μαγγίρα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σίσσυς Χρηστίδου στο Μεγάλο Κανάλι.