Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Τζένη Βάνου, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η κόρη της μεγάλης τραγουδίστριας, Αθηνά Ρηγοπούλου. Όπως είπε, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Τζένη Βάνου πίστευε ότι η μητέρα της δεν την ήθελε και επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Αναλυτικά όσα είπε η Αθηνά Ρηγοπούλου για την Τζένη Βάνου:

«Δεν ήταν ο χαρακτήρας της τέτοιος να είναι σταρ. Της άρεσε η έννοια σπίτι, να είναι νοικοκυρά, μαμά. Μια μέρα ήρθε μια δημοσιογράφος για να της πάρει συνέντευξη και η μαμά μου ήταν με το φακιόλι και της λέει η δημοσιογράφος “φώναξέ μου την κυρία σου, έχω έρθει για μία συνέντευξη”. Δεν την γνώρισε καν.

Όταν έμαθε ο παππούς μου ότι είχε αρχίζει την καριέρα της, θύμωσε πολύ και της είπε να φύγει από το σπίτι. Όταν μάθαινε κατά καιρούς πόσο αξιοπρεπής ήταν η κόρη του, πήγε και τη βρήκε στο καμαρίνι. Της ζήτησε συγγνώμη και τα βρήκαν, όλα μέλι γάλα. Η γιαγιάκα μου έκανε άλλη ζωή στην αρχή, όταν χώρισε από τον παππού μου.

Εκείνη την περίοδο, η μαμά μου έμεινε με τον παππού μου και αισθανόταν ότι η μητέρα της δεν την ήθελε. Μέχρι και απόπειρα αυτοκτονίας έχει κάνει για αυτό. Πόνεσε πάρα πολύ και αυτό της βγήκε σε όλη της τη ζωή. Προσπαθούσε να αγοράσει την αγάπη».