«Παράτησα τη δουλειά μου στην παραλία και έβγαλα 500.000 λίρες, αν και χρειάστηκε λίγος χρόνος για να πείσω τον φίλο μου για τη νέα μου δουλεία» ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή καλλονή για τη «στροφή» στη καριέρα της, αλλά και τις αντιδράσεις από το σύντροφό της. Η 24χρονη, Sophie Carpenter, έβγαλε 4.000 λίρες την πρώτη της μέρα στην πλατφόρμα Onlyfans – και τώρα ζει μια πολυτελή ζωή με ακριβά αυτοκίνητα και χλιδάτες διακοπές.

Η 24χρονη, η οποία έφτιαχνε καφέδες για να βγάλει τα προς το ζην, δημιούργησε ένα προφίλ στον ιστότοπο για ενήλικες αφού το πρότεινε ένας φίλος και τώρα κερδίζει πολλά χρήματα. «Ζούσα με επιταγές για να πληρώνω επιταγές. Δεν μου φέρθηκαν πολύ καλά στην πρώτη μου δουλειά σε γκαράζ αυτοκινήτων και αποφάσισα να δουλέψω με τον φίλο μου και έφτιαχνα καφέδες», είπε στο DevonLive και μεταδίδει η The SUN. «Ήμουν τόσο δυστυχισμένη γιατί ήθελα δεν μου έφταναν τα χρήματα για να πάω διακοπές ενώ ήθελα να αγοράσουμε ένα σπίτι μαζί με το φίλο μου», ανέφερε.

Μιλώντας για τον φίλο της, Έλιοτ, λέει ότι ήταν «κατηγορηματικά αρνητικός» στην ιδέα να μοιράζεται σέξι στιγμιότυπα με αγνώστους στο Διαδίκτυο, αλλά τελικά συμφώνησε με την επιλογή της συντρόφου του, όταν κέρδισε σχεδόν 30.000 λίρες τον πρώτο μήνα. Μάλιστα, τώρα την ενθαρρύνει να το κάνει.

«Ήμουν τόσο σοκαρισμένη στην αρχή και γι’ αυτό δεν έκανα τίποτα γυμνό» είπε η 24χρονη και πρόσθεσε «Το μόνο που δημοσίευα ήταν φωτογραφίες εσωρούχων. Είμαι ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ούτως ή άλλως, οπότε δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ό,τι συνήθιζα να δημοσιεύω στο Instagram» ανέφερε.

Η Sophie λέει ότι δυσκολευόταν να τα βγάλει πέρα ​​πριν από το OnlyFans, αλλά τώρα έχει πέντε αυτοκίνητα και κάνει διακοπές διαρκείας κάθε χρόνο. Ισχυρίζεται ότι έχει κερδίσει περισσότερες από 535.000 λίρες μέσω του ερωτικού περιεχομένου που ανεβάζει. Η κοπέλα απάντησε πρόσφατα σε όσους λένε ότι η καριέρα της είναι «ηθικά χρεοκοπημένη» σε μια διαδικτυακή ανάρτηση.

«Το να βλέπω πολλούς ανθρώπους με τους οποίους δεν έχω καν συνομιλήσει, να βγαίνουν από το καβούκι τους και να μιλούν άσχημα για εμένα είναι κάτι παραπάνω από διασκεδαστικό», έγραψε.

Λέει ότι δεν είναι «ντροπή» να πουλάς σέξι περιεχόμενο στο Διαδίκτυο : «Η βιομηχανία των ενηλίκων υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και είναι μια βιομηχανία που δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ποτέ» σημείωσε. «Αν μπορείτε να κερδίσετε καλά χρήματα και νιώθετε άνετα με το να έχετε αυτό το περιεχόμενο στο διαδίκτυο και να κάνετε αυτά τα πράγματα, τότε γιατί να μην το κάνετε;» είπε.

Στην πραγματικότητα, η kinky καριέρα της επέτρεψε να αναπτυχθεί και να ανοίξει το δικό της σαλόνι ομορφιάς.