Έξαλλα πάρτι, ημίγυμνα κουνελάκια, χλιδή, όργια, ναρκωτικά και μια καθημερινότητα τελείως διαφορετική από τη συνηθισμένη μεσουρανούσε τις δεκαετίες ’80s και ’90s πίσω από τις πόρτες της έπαυλης του Playboy, Χιου Χέφνερ.

Ο Χιου Χέφνερ, ο ιδρυτής του Playboy, με την εμβληματική μεταξωτή κόκκινη ρόμπα του και το καπέλο του ναυτικού είχε αρκετά μακρύ κατάλογο με γάμους αλλά και ερωμένες σε όλη τη διάρκεια της εργένικης ζωής του. Η έπαυλη του Playboy ήταν η παλιά κατοικία του Χέφνερ, όπου έκανε πάρτι , συνήθως με την παρουσία σούπερ μόντελ της εποχής. Ωστόσο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έρχονται στο φως της διασημότητας μετά το θάνατό του, τα «κουνελάκια» δεν περνούσαν όσο καλά έδειχναν. Στην πραγματικότητα αναζητούσαν την χλιδάτη ζωή και το ξεφάντωμα αλλά το κόστος ήταν μεγάλο. Κατηγόρησαν τον ιδιοκτήτη της έπαυλης, ότι τις εκμεταλλευόταν αλλά και τις κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά. Ο Χέφνερ πέθανε το 2017 σε ηλικία 91 ετών και έχει ταφεί στο Westwood Memorial Park στο Λος Άντζελες, ακριβώς δίπλα στη Μέριλιν Μονρόε. Το Playboy ήταν ένα από τα πρώτα περιοδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες που παρουσίασαν γυμνές φωτογραφίες γυναικών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της NYpost, Ο ιδιοκτήτης του διάσημου περιοδικού, Χέφνερ απέκτησε γρήγορα τη φήμη ως το πρόσωπο της αμερικάνικης ηδονής. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Χέφνερ ήταν πολιτικός ακτιβιστής που υπερασπίστηκε την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, που ήταν το «κλειδί» για την επιβίωση της επιχείρησής του. Ο Χέφνερ κατάφερε το Playboy να αποκτήσει διεθνή φήμη, η οποία που συνεχίστηκε πολύ μετά τον θάνατό του.

Όσοι θυμούνται τον Χέφνερ τον έχουν σαν εικόνα ως έναν πλούσιο άνδρα που περιβάλλεται από νεαρά κουνελάκια, στην πολυτελή έπαυλή του. Ωστόσο, χρόνια αφότου πέθανε, η κληρονομιά του Χέφνερ αμαυρώθηκε από ισχυρισμούς για ανάρμοστη συμπεριφορά και κακοποίηση από πρώην γυναίκες που συζούσαν μαζί του, στην έπαυλη των οργίων.

Τι απέγινε έπαυλη του Χιου Χέφνερ

Η έπαυλη του Playboy, είναι ένα μεγάλο οίκημα με 20 δωμάτια και έχει έκταση 14.000 τετραγωνικά μέτρα. Περίπου ένα χρόνο πριν πεθάνει ο Χέφνερ, έβγαλε προς πώληση την περίφημη έπαυλή του στο Playboy για 200 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, ο Χέφνερ το πούλησε για 100 εκατομμύρια δολάρια στον δισεκατομμυριούχο Ντάρεν Μετρόπουλο, αλλά του επετράπη να συνεχίσει να ζει στο σπίτι μέχρι και τον θάνατό του. Είμαι ενθουσιασμένος από την αρχιτεκτονική της έπαυλης και ανυπομονώ να τη μεταμορφώσω σε ένα από τα καλύτερα κτήματα της χώρας», είπε ο Μετρόπουλος, σύμφωνα με τη Sun. «Όπως γνώριζε ο Χέφνερ, σκοπεύω να ανακαινίσω σχολαστικά το ακίνητο έχοντας κατά νου την αίγλη και την χλιδή που έχει».

Πόσες γυναίκες είχε ο Χιου Χέφνερ

Η ζωή του Χέφνερ ήταν περίπλοκη και ταραχώδης με πολλές συντρόφους, συμπεριλαμβανομένων τριών επίσημων συζύγων και επτά μακροχρόνιων σχέσεων. Ωστόσο, ο Χέφνερ συχνά έβγαινε με περισσότερες από μία γυναίκες τη φορά και συχνά συμμετείχε σε όργια.

Η πρώτη του σύζυγος ήταν η Mildred Williams, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1949 και απέκτησαν δύο παιδιά πριν χωρίσουν το 1959. Μετά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Kimberley Conrad το 1989 και το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τα οποία μεγάλωσαν στην έπαυλη του Playboy πριν το ζευγάρι χωρίσει το 1998, αλλά το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2010. Ο τελευταίος του γάμος ήταν με την Crystal Harris το 2012 και το ζευγάρι παρέμεινε παντρεμένο μέχρι το θάνατό του.