Καλοκαιρινές διακοπές ανάμεσα στην περιοδεία του πραγματοποιεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του, είτε από τις συναυλίες του, είτε από τα μέρη στα οποία βρίσκεται για χαλάρωση και ξεκούραση.

Ο τραγουδιστής, το βράδυ του Σαββάτου εμφανίστηκε στα Λουτρά Πόζαρ εκεί όπου μάλιστα συγκίνησε το κοινό του, παίρνοντας στην αγκαλιά του τη μικρή Ειρήνη – Χρυσοβαλάντω από την Υδραία Αλμωπίας, η οποία πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και της αφιέρωσε το «Παιδί γενναίο».

Την Τρίτη (9/8), ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε διάφορες φωτογραφίες από την Κεφαλονιά (πριν ήταν στην Λευκάδα, την ιδιαίτερη πατρίδα του) και αναστάτωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, ποζάροντας ημίγυμνος.

«Ποιος είναι για επτανησιακή ρομαντζάδα??», έγραψε στο post με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram.

Εκτός από τις φωτογραφίες στην παραλία, το τελευταίο διάστημα ο δημοφιλής τραγουδιστής μοιράζεται διάφορα βιντεάκια, όπου τον βλέπουμε να διασκεδάζει κάνοντας θαλάσσια σπορ.

Σε πρόσφατη ανάρτησή του, ανέβασε ένα βίντεο με τον ίδιο να κάνει ηλεκτρικό surfboard και μοιράστηκε το κλιπ με τους ακόλουθούς του. Στη λεζάντα χρησιμοποίησε στίχους από το τραγούδι του. «Ένα ταξίδι ζωής….κι όπου φτάσουμε», έγραψε χαρακτηριστικά.