Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής showbiz. Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή της και φροντίζει να γυμνάζεται όσο περισσότερο μπορεί προκειμένου να κρατά σε ένα πολύ καλό επίπεδο τη φόρμα της.

Αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μοιράζεται μαζί μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου και μετρά χιλιάδες followers.

Aκόμα κι όταν χαλαρώνει όμως, η αγαπημένη ηθοποιός δεν παραλείπει να γυμνάζεται, όπως βλέπουμε και στο προφίλ της στο Instagram.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβασε και μια φωτογραφία στην οποία την είδαμε να κάνει κατακόρυφο επάνω στο κανό της, ενώ σε κάποιες άλλες πόζαρε με το φούξια μαγιό μπικίνι της με φόντο το ηλιοβασίλεμα και μας άφησε άφωνους με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

«What’s sup??🏄🏼‍♀️😉 #vacationmode #sunset #sup», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η ίδια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια έπεσαν βροχή με τους followers της να υπογραμμίζουν ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι κορμάρα.