Η Κένταλ Τζένερ μοιράστηκε στο Instagram νέες φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της στη Χαβάη, σε μια περίοδο όπου έχουν φουντώσει οι φήμες περί επανασύνδεσης με τον γκαρντ των Φοίνιξ Σανς, Ντέβιν Μπούκερ.

Το μοντέλο και πρωταγωνίστρια του reality show «The Kardashians» ανέβασε δύο φωτογραφίες όπου έδειχνε σέξι, αλλά με διαφορετικού τύπου μαγιό απ’ αυτόν που έχει συνηθίσει να παρουσιάζει στους διαδικτυακούς της φίλους. Δεν επρόκειτο για… μικροσκοπικό μπικίνι, που αφήνει λίγα στη φαντασία, αλλά για να πολύχρωμη σύνθεση αποτελούμενη από δύο κομμάτια. Το κίτρινο, κόκκινο, πράσινο και μαύρο μοτίβο του ενδύματός της τράβηξε αμέσως την προσοχή και κέρδισε επαινετικά σχόλια στο Instagram.

Η Κένταλ Τζένερ, λοιπόν, στο βίντεο φαίνεται να βγάζει το φόρεμα της, το οποίο είχε τα ίδια χρώματα, και ν’ αποκαλύπτει το μαγιό της. Στις δύο φωτογραφίες που «ανέβασε», φαίνεται στη μια να φορά το φόρεμα και στην άλλη μόνο το μαγιό. «Humuhumunukunukuapua`a», έγραψε στην λεζάντα που είναι και το όνομα του πιο διάσημου (και πολύχρωμου) ψαριού στη Χαβάη.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, η Κένταλ Τζένερ «αναθέρμανε» τη σχέση της με τον σταρ του NBA, Ντέβιν Μπούκερ και εικάζουν πως εδώ και πάνω από μια εβδομάδα βρίσκονται μαζί για διακοπές στη Χαβάη. «Εκείνη κι ο Ντέβιν Μπούκερ τα ξαναβρήκαν και είναι και πάλι μαζί όπως πριν», ανέφερε μια πηγή κοντά στην 26χρονη Τζένερ στο E! News. Οι δυο τους είχαν χωρίσει πριν από λίγο καιρό. Μάλιστα, η ίδια πηγή αναφέρουν πως έλυσαν τα ζητήματα που τους οδήγησαν στο χωρισμό και πλέον περνούν πολύ χρόνο μαζί, με τον μπασκετμπολίστα να βρίσκεται κι αυτός σε… χαλαρή περίοδο μια και η σεζόν στο NBA θα αρχίσει στις 18 Οκτωβρίου και η προετοιμασία των Φοίνιξ Σανς ακόμη δεν έχει αρχίσει.