O 41χρονος πλεϊμπόι Dan Bilzerian έχει καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο του «βασιλιά του Instagram» μέσα από την έξαλλη ζωή του. Ο εξόχως πολυγαμικός Bilzerian έγινε τελικά… μονογαμικός.

Παρά τα αχαλίνωτα πάρτι με τις δεκάδες σέξι παρουσίες που έχει συνήθως δίπλα του και τον ξέφρενο τρόπο ζωής, βρήκε τον «μάστορά» του. Ο εκατομμυριούχος παίκτης του πόκερ χαίρεται τη ζωή και τα λεφτά του και δεν το έκρυψε ποτέ. Κάθε άλλο… Έτσι λοιπόν μάλλον ξάφνιασε το κοινό του, με ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ντυμένος γαμπρός, που είναι συνηθισμένο σε δημοσιεύσεις από το χλιδάτο lifestyle του.

Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας έριξε τη «βόμβα», δημοσιεύοντας φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του. «Τελικά το έκανα» έγραψε στη λεζάντα του στο Instagram.

Ο Νταν Μπιλζέριαν μεγάλωσε στην Τάμπα της Φλόριντα, πλουσιοπάροχα. Ο πατέρας του, Πολ Μπιλζέριαν, ήταν σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα «Wall Street Journal», μεγαλοαπατεώνας. Αναλάμβανε εταιρίες, αύξανε εικονικά την αξία τους και έβγαζε τρελά λεφτά. Ωστόσο, το 1989 συνελήφθη και καταδικάστηκε για απάτη και του επιβλήθηκε πρόστιμο 62 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Νταν όσα χρήματα του άφησε ο πατέρας του τα «επένδυσε» στον τζόγο. Έκανε μία πολύ χλιδάτη ζωή, έβγαινε με πολλές γυναίκες ταυτόχρονα και κανείς δεν πίστευε ότι κάποιες από τις χιλιάδες κοπέλες που είχε δίπλα του θα κατάφερνε να του κλέψει τη καρδιά. Κι όμως…