Τις εικόνες από τη Πεντέλη η οποία δοκιμάστηκε έντονα από τη φωτιά που έκαψε τα πάντα στο πέρασμα της από το απόγευμα της Τρίτης μέχρι και πριν λίγη ώρα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία βρισκόταν σπίτι της παρακολουθούσε στην τηλεόραση της τα ρεπορτάζ των σταθμών που αφορούσαν τη φωτιά και «δεν έκλεισε μάτι» όλη τη νύχτα.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις και την έντονη ανησυχία της για τη φωτιά στην Πεντέλη.

«Δεν έχουμε κλείσει μάτι όλη τη νύχτα αγωνιώντας για την φωτιά που μας απειλεί. Η κατάσταση είναι τραγική και η πυροσβεστική απούσα από πολλά πύρινα μέτωπα! Ο Θεός να βάλει το χέρι του» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ο λόφος της Παλλήνης μαζί με εκατοντάδες σπίτια είχε παραδοθεί στις φλόγες και τα πυροσβεστικά μέσα ήταν άφαντα. Ήταν παραταγμένα στη Μαραθώνος περιμένοντας εντολές όπως είπαν σε δικό μου άνθρωπο που αναρωτήθηκε γιατί επιχειρούν. Είδα τους κατοίκους να προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους με τις μάνικες και σφίχτηκε η ψυχή μου. Ας βάλει ο Θεός το χέρι του» συμπλήρωσε, επίσης, η παρουσιάστρια.