Την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε η Ιωάννα Τούνη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Η influencer η οποία διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έκανε την ευχή να γίνει τόσο καλή μητέρα όσο ήταν η μανούλα της και συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το όνομα της Ιωάννας Τούνη, μόλις έκανε γνωστό πως είναι έγκυος, ανέβηκε στις πρώτες θέσεις του twitter με τους χρήστες να διχάζονται, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του ενισχύοντας τις φήμες πως η σχέση τους περνάει κρίση.

Μόλις η Ιωάννα Τούνη γνωστοποίησε την εγκυμοσύνη της, οι ευχές από φίλους, γνωστούς αλλά και αγνώστους έπεσαν «βροχή». Όπως ήταν φυσικό, οι δικοί της άνθρωποι έσπευσαν και εκείνοι με την σειρά τους να σχολιάσουν και να ευχηθούν στην Ιωάννα Τούνη για το χαρμόσυνο γεγονός και μάλιστα, μέσα από τις ευχές αυτές, αποκαλύφθηκε και ποια θα είναι η νονά του μωρού.

Πνευματική μητέρα του παιδιού της Ιωάννας Τούνη θα γίνει η κολλητή της φίλη και συνεργάτιδα, Στέλλα Πάσσαρη. «Έρχεται», έγραψε η Στέλλα Πάσσαρη σε story της και στο repost που έκανε η Ιωάννα, αποκάλυψε ότι θα είναι η νονά.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Σε αγαπάω άπειρα»

Ανάμεσα στα άτομα που έσπευσαν να ευχηθούν στην Ιωάννα Τούνη ήταν και η καλή της φίλη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που έχω γνωρίσει! Σε αγαπάω άπειρα» έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.