Το καλοκαίρι βρίσκεται στην κορύφωσή του κι αρκετοί είναι οι διάσημοι που έχουν βάλει τα μαγιό τους για να ξεχυθούν στις παραλίες είτε της Αττικής είτε κάποιου ελληνικού νησιού, φροντίζοντας παράλληλα να ικανοποιούν τους διαδικτυακούς τους φίλους γνωστοποιώντας τους που βρίσκονται και τι κάνουν. Η Χριστίνα Κολέτσα όμως έκανε τη διαφορά, αφού πόζαρε με το μαγιό της σε nude αποχρώσεις στη βεράντα της, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Η σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε η τραγουδίστρια αναδεικνύει τόσο το καλλίγραμμο κορμί της, όσο και το εκρηκτικό της ντεκολτέ που κόβει την ανάσα. Φυσικά, οι followers της εντυπωσιάστηκαν με τα likes να πέφτουν βροχή και τα σχόλια να γεμίζουν με εκφράσεις θαυμασμού.

«Peach» έγραψε λιτά κι απέριττα η Χριστίνα Κολέτσα στη λεζάντα, έχοντας μόλις απολαύσει το ροδάκινό της.

«Γκρεμίζει» το διαδίκτυο με το καυτό μαγιό της η Βίκυ Κάβουρα

Στην Ελαφόνησο βρίσκεται τώρα η Βίκυ Κάβουρα κι απολαμβάνει τις ομορφιές και τις παραλίες του νησιού για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η καλλονή ηθοποιός μαγνήτισε τα βλέμματα με τις πόζες της κι άναψε φωτιές μέσα στο κατακαλόκαιρο. Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα ροζ μαγιό, που τονίζει τις αναλογίες της κι αναδεικνύει το αψεγάδιαστο κορμί της. Αναμενόμενο ήταν τα likes και τα σχόλια να αρχίσουν να πέφτουν το ένα μετά το άλλο, προκαλώντας αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό.

Το καλοκαίρι ταιριάζει στην Βίκυ Κάβουρα κι η ίδια με τη σειρά της στο καλοκαίρι.