Στο πλατό της εκπομπής «Alpha τώρα» βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου με αφορμή την συμμετοχή του στη θεατρική επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο Θέατρο Άλσος. Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την αποφυλάκιση του ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη.

«Θα ήθελα να κάνω μια δήλωση. Κάνουν όλοι, να κάνω κι εγώ…» είπε αρχικά ο Λευτέρης Ελευθερίου και θυμήθηκε πως είχε συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Είχε τύχει να συνεργαστώ με τον συγκεκριμένο άνθρωπο κι έφυγα από παράσταση τη δεύτερη εβδομάδα. Δεν ταίριαξαν τα χνώτα μας. Δεν έχει σημασία όμως. Δεν τον είχα βιώσει πολύ και δεν είχα πάρα πολλά χρόνια συνεργασία μαζί του. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα επειδή πρόκειται για παιδιά, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους γονείς που μας βλέπουν» είπε ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια ο Λευτέρης Ελευθερίου κοίταξε την κάμερα και έστειλε το μήνυμα του. «Όσοι αισθάνονται ότι έχουν μεγαλώσει κι έχουν αναστήσει τα παιδάκια τους και τα στέλνουν στο σχολείο και αντιμετωπίζουν καταστάσεις, τα οποία γυρνάνε πίσω στο σπίτι και πιστεύουν ότι είναι υγιής η κατάσταση και καλά και αυτά τα άτομα είναι διευθυντικά στελέχη κρατικών φορέων και είναι όλα καλά, είμαστε όλοι καλά. Δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για τίποτα», είπε ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου είπε επίσης: «Όχι δεν είχα αντιληφθεί κάτι, απλά λέω ότι εφόσον είναι όλα καλά και είναι αθώος ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μπει σε κρατικούς φορείς και σε σχολεία και οι γονείς οι οποίοι έχουν χαλάσει όλο τους το βιος για να μεγαλώσουν μια οικογένεια και παιδιά και τα στέλνουν και αυτοί οι άνθρωποι τα γαλουχούν και τα εκπαιδεύουν, εφόσον είναι καλά και αθώος, είναι όλα καλά. Να μην αγχωνόμαστε για τίποτα. Υπάρχει απόφαση και είναι όλα καλά».