Η Αφροδίτη Λατινοπούλου επέλεξε μια φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα για να μιλήσει για τα «λάθος πρότυπα υγείας» και δέχθηκε πληθώρα αρνητικών σχολίων. Ο Κώστας Φραγκολιάς, στήριξε την Αφροδίτη Λατινοπούλου σε πρόσφατες δηλώσεις του και τόνισε πως κατά τη γνώμη του η ανάρτησή της δεν στοχοποίησε τη Δανάη Μπάρκα ως άτομο, αλλά τα σχόλια όσων την επευφημούσαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε: «Η τοποθέτησή της είχε να κάνει καθαρά με θέμα υγείας. Αυτό πιστεύω ότι ήθελε να πει και η ίδια. Όπως κατάλαβα, δεν ήθελε να σχολιάσει τη Δανάη. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι όπως θέλει, να φοράει ό,τι θέλει και να πηγαίνει όπου θέλει.

Η τοποθέτηση αυτή του Κώστα Φραγκολιά προκάλεσε πληθώρα σχολίων και ο ίδιος θέλησε να απαντήσει.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Κώστας Φραγκολιάς ανάρτησε μία φωτογραφία η οποία περιέχει το μήνυμα «Βλέπουμε ό,τι θέλουμε» και στη λεζάντα απάντησε σε όσους τον επέκριναν, με βάση τα όσα είπε.

Πιο αναλυτικά, ο Κώστας Φραγκολιάς έγραψε:

«Ισχύει και για το ρήμα “ακούω”. Σήμερα λοιπόν,δέχτηκα εναν καταιγισμό μηνυμάτων και συνομιλώντας με πολλούς από εσάς μέσω σοσιαλ,νιώθω την ανάγκη να ξαναεπικοινωνήσω πως οι δηλώσεις μου αφορούν τα πρότυπα υγείας και ουδεμία αναφορά και συσχέτιση δεν έκανα με πρότυπα ομορφιάς, συμπεριφοράς, αυτοπεποίθησης και εικόνας άλλων ανθρώπων.

Εννοείται δικαίωμα του καθένα να είναι όπως θέλει να είναι, να φοράει ό,τι θέλει και γενικότερα να εκφράζεται με την εικόνα του όπως νιώθει. Οι δηλώσεις μου αφορούν σε ιατρικές μελέτες σχετικά με το παραπάνω βάρος και τις πιθανές αρνητικές συνέπειες που μπορεί αυτό να φέρει στην υγεία ενός ανθρώπου.

(Και απορώ γιατί κάποιοι δεν θέλετε να το καταλάβετε και μεθοδευμένα μετατρέπετε μια γενικευμένη άποψη σε προσωπική επίθεση και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που αν και προσωπικά δεν γνωρίζω, συμπαθώ πολύ και τον θεωρώ αξιόλογο.)

Ευχαριστώ όσους επικοινώνησαν μαζί μου και μου εξέφρασαν την συμφωνία τους στα λεγόμενά μου αλλά και σε όσους την αντίθεσή τους με αρεστό τρόπο».