Και αφού έκαναν και πάλι τα MAD VMA άνω κάτω, ήρθε η ώρα της… απολογίας. Ο Light ναι μεν ζήτησε συγγνώμη – και μάλιστα ακούγοντας γιουχαΐσματα από το κοινό- αλλά όπως είπε έχει μάθει όταν του επιτίθενται να αμύνεται.

Ο Light ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει ένα ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα.

Αφού οι δυο καλλιτέχνες ερμήνευσαν το τραγούδι τους με τον κόσμο να αποδοκιμάζει έντονα τον τράπερ, εκείνος πήρε ζήτησε να χαμηλώσει η μουσική και μίλησε στο κοινό ζητώντας συγγνώμη για αυτό που προηγήθηκε.

«Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα εδώ. Απλά έχω μάθει σαν παιδί όταν μου κάνουν επίθεση να αμύνομαι. Χίλια συγγνώμη σε όποιον το είδε, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι ούτε θέλουμε να χαλάσουμε αυτή τη διοργάνωση. Μέσα από την καρδιά μου συγγνώμη και καλή βραδιά» είπε ο Light.

Για άλλη μια χρονιά, λοιπόν, τα MAD VMA είχαν τα απρόοπτά τους και μάλιστα κατά τον ίδιο τρόπο όπως παλιότερα, με καβγά μεταξύ τράπερς.

Kατά τη διάρκεια της απονομής των μουσικών βραβείων και ενώ στη σκηνή βρισκόταν η Τάμτα, δόθηκε εντολή από άνθρωπο της παραγωγής να σταματήσει το act της καθώς υπήρξε μια μεγάλη ένταση ανάμεσα στους τράπερς Light και Snik.

Στη συνέχεια και ενώ όλα έδειχναν πως το κλίμα είχε ηρεμήσει και στη σκηνή είχε ανέβει η Έλενα Παπαρίζου για να παραλάβει το βραβείο της καλύτερης μπαλάντας από την Ιωάννα Παλιοσπύρου, τα πνεύματα ανάμεσα στους τράπερς οξύνθηκαν ξανά προκαλώντας μια απίστευτη αναστάτωση στον χώρο των μουσικών βραβείων.

Την ώρα που εκφωνούσε το βραβείο έπεσε η πρώτη μπουνιά μπροστά της από την σκηνή προς κάποιον στο κοινό.

Η τραγουδίστρια ήταν τόσο πανικοβλημένη που πηδούσε από καθίσματα σε μία προσπάθεια να βρει τρόπο διαφυγής.

Ευτυχώς, δικοί της άνθρωποι έσπευσαν να τη φυγαδεύσουν και να την απομακρύνουν από το σημείο του επεισοδίου με την ίδια να δείχνει πανικοβλημένη.

Η Ιωάννα φώναξε από τα μικρόφωνα «όχι βία» και οι σωματοφύλακες της διοργάνωσης προσπάθησαν να κυνηγήσουν τον τράπερ που ξεκίνησε τον καβγά.

Η εκδήλωση μάλιστα διεκόπη για λίγα λεπτά, αφού η συμπλοκή ήταν μεγάλης έκτασης. Light και Snik ξέφυγαν από κάθε έλεγχο σε σημείο που να φύγουν ακόμα και καρέκλες. Ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς πήγε να μετριάσει το συμβάν λέγοντας «ζητάμε συγγνώμη για τις καθυστερήσεις».

Η εκδήλωση σταμάτησε δύο φορές λόγω των συμβάντων!

Δείτε το βίντεο του Flashnews.gr

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε στη σκηνή και απευθύνθηκε σε όσους προκάλεσαν αυτή την ένταση λέγοντας: «Παιδιά, μισό λεπτό. Μας υπόσχεστε σας παρακαλούμε πολύ ότι θα παίξουμε όλοι ήσυχα; Είναι μέρα γιορτής. Σας παρακαλούμε πάρα πολύ. Παιδιά, είναι μέρα γιορτής και ήρθαμε όλοι εδώ για να χαρούμε».