Η Μπιγιονσέ έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους θαυμαστές της με την καλή έννοια, γιατί μετά από 6 χρόνια θα κυκλοφορήσει το νέο album της, το οποίο ονομάζεται «Renaissance», δηλαδή Αναγέννηση.

Μάλιστα, στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram ανέβηκε το μήνυμα «act I Renaissance» συνοδευόμενο από την ημερομηνία 29 Ιουνίου, ενώ αφαιρέθηκε η φωτογραφία του προφίλ της.

Επίσης, η Μπιγιονσέ έκανε μια ανατρεπτική φωτογράφιση στην βρετανική έκδοση της Vogue, με το περιοδικό να αποκαλύπτει το πρωτοσέλιδο που θα αφιερώσει στην τραγουδίστρια στο τεύχος Ιουλίου, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου.

Ο 50χρονος αρχισυντάκτης της βρετανικής Vogue Έντουαρντ Ένινφουλ, ο οποίος συνάντησε τη Μπιγιονσέ στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και άκουσε δείγμα της νέας δουλειάς της, έκανε λόγο για μουσική που τον μετέφερε στα κλαμπ της νιότης του. Αναφερόμενος στη συνάντηση, είπε πως η Μπιγιονσέ του εξήγησε πως το άλμπουμ ήταν μια μακρά διαδικασία και ότι «η πανδημία της έδωσε τα χρονικά περιθώρια να σκεφτεί ξανά και ξανά κάθε της απόφαση. Όπως ακριβώς της αρέσει».

Το προηγούμενο άλμπουμ της 40χρονης σούπερ σταρ, με τίτλο «Lemonade», χρονολογείται από το 2016. Το πρώτο της σόλο «Dangerously in love» κυκλοφόρησε το 2003, όταν ήταν ακόμα μέλος του συγκροτήματος Destiny’s Child. Μεταξύ των δύο, η Μπιγιονσέ αναδείχθηκε σε μια από τις τραγουδίστριες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, χάρη στη μουσική της που συνδυάζει R’n’B, ποπ και χιπ-χοπ και την πολύ περίτεχνη αισθητική της.

Ακολουθούν ορισμένες φωτογραφίες από την φωτογράφιση της Μπιγιονσέ για την Vogue: