Η Δανάη Μπάρκα ανέβασε στο instagram μία νέα φωτογραφία, λίγες ώρες μετά το σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Στη νέα φωτογραφία που πόσταρε η Δανάη Μπάρκα, ποζάρει χαμογελαστή με το κόκκινο μαγιό της και γράφει: «Όλα επιτρέπονται στην παραλία. Το μόνο που απαγορεύεται, είναι τα… σκουπίδια».

Ωστόσο, στο τέλος του μηνύματός της προσθέτει «Να χαμογελάτε κούκλοι μου. (Σας ευχαριστώ./ξέρετε εσείς)», με την παρουσιάστρια και ηθοποιό να ευχαριστεί ουσιαστικά τους followers της στα social media οι οποίοι την στήριξαν με τα μηνύματά τους, έπειτα από το σχόλιο που έκανε για το σώμα της η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα και μέσω της εκπομπής της στο Mega, η Δανάη Μπάρκα έδωσε την πρώτη της απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου λέγοντας μεταξύ άλλων: «Με αυτό το σώμα έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευτεί και με το ίδιο σώμα θέλω να φέρω στον κόσμο ένα παιδί».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα

Λατινοπούλου: «Λάθος πρότυπο υγείας»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έδωσε ακόμη μία φορά αφορμή για να ξεσηκωθούν αντιδράσεις, καθώς αναδημοσίευσε φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα από την Μύκονο για να σχολιάσει ότι «αποτελεί λάθος πρότυπο υγείας».

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η νούμερα 1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας, στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά» έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.