Στην εκπομπή «Love It» παραχώρησε συνέντευξη ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του παιδιού του αλλά και τη δημιουργική φάση στην οποία βρίσκεται.

«Είμαστε σε μια εκπληκτική κατάσταση, τώρα ειδικά που γίνονται γάμοι. Έχουμε και το γάμο της χρονιάς, Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης. Θα φτιάξω τα ρούχα και του Λευτέρη Πανταζή και του Μάριου» είπε αρχικά ο σχεδιαστής μόδας και πρόσθεσε: «Φυσικό να υπάρχει ανταγωνισμός στο χώρο της μόδας. Έχει τύχει να με αντιγράψουν. Να κάνω δικό μου ρούχο και η Dolce Gabbana να το κάνουν σε έξι μήνες».

Σε ότι αφορά την απώλεια του γιου του, Μανώλη, ο Ερωτόκριτος Κυμιωνής ανέφερε: «Δεν είναι τραγικό γεγονός ο θάνατος του παιδιού μου, είναι ευτύχημα. Όταν δεις κάτι ως τραγικό γεγονός και μπεις στο ρόλο του θύματος, έχεις χάσει το παιχνίδι. Αυτήν την στιγμή μέσα από τη φυγή της ψυχής του γιου μου, έχουμε δημιουργήσει τη Σχολή Αγάπης Εαυτού. Έχω δημιουργήσει τον σύλλογο Μανώλη Μαζί Μπορούμε που βοηθάμε παιδάκια με αυτοάνοσα. Κάνουμε αυτογνωσία σε ανθρώπους χωρίς καμία αμοιβή».

«Δεν ήθελα να χωρίσω με τη μαμά των παιδιών μου γιατί ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών και δεν ήθελα να ζήσουν τα παιδιά μου το ίδιο. Δεν έφευγα από ένα γάμο που δεν με εξυπηρετούσε γιατί ένιωθα ενοχές», είπε ο σχεδιαστής.

Ο Ερωτόκριτος είπε επίσης: «Η μεταμόρφωση που έζησα με ετοίμαζε για την ασθένεια του Μανώλη, έξι μήνες μετά το χωρισμό μου παρουσιάστηκε η λευχαιμία στο γιο μου».