Η Καμί Βάσκεζ έγινε γνωστή παγκοσμίως εξαιτίας της δίκης του Τζόνι Ντεπ, ο οποίο μήνυσε την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση και κέρδισε στο δικαστήριο. Στη διάρκεια των έξι εβδομάδων που ήρθαν στο φως τα «άπλυτα» της σχέσης του πρώην ζευγαριού, η Βάσκεζ – μία από τις δικηγόρους του 58χρονου Ντεπ – λατρεύτηκε από τα social media. Και πολλοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν ότι υπάρχει κάτι παραπάνω στη σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό.

Μια πηγή κοντά στη δίκη διέψευσε τις φήμες στα μέσα Μαΐου, λέγοντας στο People ότι ήταν «100% μη αληθείς». Σε μια νέα συνέντευξη στο People αναφέρθηκε σε όλο αυτό το ζήτημα, λέγοντας: «Φαντάζομαι πως συνδυάζεται με το γεγονός ότι είμαι γυναίκα που απλώς κάνει τη δουλειά της».

«Είναι απογοητευτικό ότι συγκεκριμένα Μέσα το υιοθέτησαν κάπως ή είπαν ότι οι αλληλεπιδράσεις μου με τον Τζόνι – ο οποίος είναι φίλος και τον ξέρω και τον εκπροσωπώ εδώ και 4,5 χρόνια – κατά οποιονδήποτε τρόπο ήταν ακατάλληλες ή αντιεπαγγελματικές. Είναι απογοητευτικό να το ακούς».

«Νοιάζομαι πολύ για τους πελάτες μου και προφανώς, έχουμε έρθει κοντά. Αλλά όταν λέω εμείς, εννοώ ολόκληρη η ομάδα. Φυσικά, περιλαμβάνεται ο Τζόνι Ντεπ σε αυτό», είπε.

Τζόνι Ντεπ σε δικαστήριο με Άμπερ Χερντ

«Είμαι ανοιχτός άνθρωπος και εκφράζομαι. Αγκαλιάζω τους ανθρώπους, όταν χαίρομαι και δεν ντρέπομαι για αυτό. Αυτός ο άντρας πάλευε για τη ζωή του. Μου ράγισε την καρδιά να τον βλέπω κάθε μέρα να κάθεται εκεί και να ακούει τις πιο φρικτές κατηγορίες εναντίον του. Αν μπορούσα με κάποιον τρόπο λοιπόν, να του δείξω παρηγοριά, το έκανα. Του κρατούσα το χέρι και του έδινα να καταλάβει ότι ήμασταν όλοι εκεί και θα πολεμούσαμε για εκείνον, επειδή το αξίζει», ανέφερε ακόμη η δικηγόρος.