Στη Μύκονο για καφέ «πετάχτηκαν» με το ελικόπτερο ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου, αναζητώντας λίγες στιγμές χαλάρωσης πλάι στο κύμα.

Οι δύο καλοί φίλοι εκμεταλλεύτηκαν το Δαββατοκύριακο τον υπέροχο καλοκαιρινό καιρό και μέσα σε λίγα λεπτά βρίσκονταν σε πασίγνωστο beach bar στην Ψαρρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mykonos Live TV, οι δυο τους, απόλαυσαν τον καφέ τους σε ένα από τα πιο γνωστά beach bar του νησιού, το οποίο ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός επιλέγει για τις εξόδους του κάθε φορά που βρίσκεται στο νησί.

Οι παρουσιαστές, αφού απόλαυσαν το φαγητό τους δίπλα στη θάλασσα και είπαν τα νέα τους, επέστρεψαν στην Αθήνα.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τούς «τσάκωσε» την ώρα που αποχωρούσαν από την κοσμική παραλία και κατευθύνονταν προς το ελικοδρόμιο για να επιβιβαστούν στο ελικόπτερο και να επιστέψουν στις βάσεις τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Νίκος Κοκλώνης γνωρίστηκαν πριν χρόνια μέσα από την τηλεόραση και έχουν δημιουργήσει μια ισχυρή φιλία μεταξύ τους.

Πέραν από την επαγγελματική τους συνεργασία, στηρίζουν ο ένας τον άλλο στα πιο δύσκολα κεφάλαια της ζωής τους και είναι αυτό που λέμε συνοδοιπόροι ζωής.

Μία φιλία αξιοζήλευτη που αντέχει στον χρόνο και για τον πολυμήχανο παραγωγό και CEO της Barking Well Media είναι από τις πιο πολύτιμες σχέσεις της ζωής τους.

Στην τελευταία του ανάρτηση ο Νίκος Κοκλώνης έγραψε για τη φιλία τους το πιο ταιριαστό quote:

«Λένε ότι οι αληθινοί φίλοι πρέπει πάντα να κρατάνε το χέρι ο ένας του άλλου, αλλά οι αληθινοί φίλοι δεν χρειάζεται να κρατούν χέρια. Επειδή ξέρουν ότι το άλλο χέρι θα είναι πάντα εκεί».

Οι δυο τους απολαμβάνουν να περνούν χρόνο από κοινού και το βλέπουμε και μέσα από τα στιγμιότυπα που μοιράζονται στα social media.