Σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα το Σάββατο, ο Έλτον Τζον πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσει με τους Queen και την Diana Ross για την συναυλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ. Ωστόσο, κάποιες φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ανησύχησαν τους θαυμαστές του Έλτον Τζον.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail, o Elton John είναι καθισμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. Ο 75χρονος τραγουδιστής εθεάθη στο αεροδρόμιο της Λειψίας, φορώντας τα αθλητικά του ρούχα και μάσκα προστασίας ενώ φαίνεται ταλαιπωρημένος καθισμένος στο αναπηρικό αμαξίδιο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το πρόγραμμά του για τις επόμενες ημέρες, είναι αρκετά «φορτωμένο» με συναυλίες και σόου.

Σημειώνεται, πως η τελευταία φορά που ο Έλτον Τζον είχε χρησιμοποιήσει αναπηρικό αμαξίδιο ήταν το 2019 όταν υπέφερε από ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο του.

Πρόσφατα ο Έλτον Τζον αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την περιοδεία του Farewell Yellow Brick Road, αφού ήρθε αντιμέτωπος με πολλές ασθένειες.