Μια διαφορετική συνέντευξη από αυτές που τον έχουμε συνηθίσει και αφορούν τους πελάτες που εκπροσωπεί νομικά έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» ο Απόστολος Λύτρας. Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε για τη γυναίκα του, επίσης, δικηγόρο, τη σχέση τους και τις τρεις κόρες του, οι δύο από τον προηγούμενο γάμο του.

«Γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών και δεν αργήσαμε να κάνουμε οικογένεια με ένα παιδί. Έχω 2 παιδιά από τον προηγούμενο γάμο μου», είπε για τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου. «Είναι ένας άνθρωπος ευφυής και ευαίσθητος, εξαιρετικός σύζυγος και κάλος μπαμπάς» είπε εκείνη.

«Τι θα μπορούσε να πει η γυναίκα μου, ότι είμαι εγωιστής; Ότι εκνευρίζομαι εύκολα; Τα καλά θα έλεγε. Τη Σοφία σαν γυναίκα τη θαυμάζω, θεωρεί υποχρέωσή της να εργάζεται. Είναι πάνω στην οικογένεια και το παιδί της, απορώ πώς τα προλαβαίνει όλα και στηρίζει έμενα.

Οι διαφωνίες και οι κόρες του

«Όταν διαφωνούμε σε κάτι μη λέμε ψέματα, βγαίνει ο δικηγόρος από μέσα μας» ανέφερε ο κ. Λύτρας.

«Είναι μαραθώνιες οι συζητήσεις. Διαφωνούμε για απλά, καθημερινά πράγματα» συμπλήρωσε η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

«Σε μία διαφωνία κερδίζουν η Σοφία και οι κόρες μου. Οι απόψεις μου είναι πιο συντηρητικές, η Σοφία τα βλέπει τα πράγματα πιο νορμάλ. Έλεγα στη σύζυγό μου ότι το πρώτο παιδί παίρνει το όνομα από την οικογένεια του άνδρα. Τελικά δώσαμε ουδέτερο όνομα, Δανάη. Μέχρι και την ήμερα που παντρευόμουν είχα πολύ άγχος για το πώς θα το αντιμετωπίσουν οι κόρες μου από τον προηγούμενο γάμο. Τη γνώμη τους όποιος πει ότι δεν τη δέχεται, θα πει ψέματα» λέει ο δικηγόρος.

«Είχα αγωνία, τα κορίτσια είναι αξιολάτρευτα, είμαστε δεμένες, έχουμε στενή σχέση, δεν μπορώ να τις ξεχωρίσω από το δικό μου παιδί» είπε η σύζυγός του.

Ο Απόστολος Λύτρας συμπληρώνει: «Τα όνειρά μου τα συνδέω και με τα παιδιά μου, έχω παραμερίσει κάποια θέματα που με αφορούν. Η μεγάλη μου κόρη δίνει πανελλήνιες για να περάσει νομική, η μεσαία είναι στην Α’ Λυκείου, η μικρή είναι ηθοποιός και σε πρακτορείο μοντέλων».