Ο Τζόνι Ντεπ πάρταρε backstage με την πρώην του, το σούπερ μόντελ Κέιτ Μος, μετά την εμφάνισή του με τον Τζεφ Μπεκ στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο. Λίγες ημέρες πριν εκείνη είχε καταθέσει υπέρ του ηθοποιού στο δικαστήριο στο πλαίσιο της πολύκροτης υπόθεσης με την Άμπερ Χερντ, ενώ οι ένορκοι συνεδριάζουν και σήμερα για να αποφασίσουν.

Το 48χρονο μοντέλο από τη Βρετανία παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα στο δικαστήριο για τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που έχει καταθέσει ο σταρ σε βάρος της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς που έχιε κάνει η τελευταία ότι δέχτηκε επίθεση από τον Ντεπ όταν είχαν σχέση τη δεκαετία του 1990.

Και η Μος χθες βράδυ έδειξε και πάλι δημόσια την υποστήριξή της στον πρώην αγαπημένο της -με τον οποίο διατηρεί καλές σχέσεις- πηγαίνοντας στο Royal Albert Hall Venue του Λονδίνου για να τον ακούσει να ερμηνεύει διασκευές των John Lennon, Marvin Gaye και Jimi Hendrix μαζί με τον 77χρονο Μπεκ.

Η Μος έφτασε στον χώρο νωρίς, γύρω στις 8 το βράδυ, 90 λεπτά πριν ο Ντεπ ανέβει στη σκηνή, βγαίνοντας από μια μπλε Mercedes και συνοδευόμενη από την ασφάλεια στην είσοδο της σκηνής.

Η τρίλεπτη κατάθεση της Κέιτ Μος υπέρ του Ντεπ που «άδειασε» τη Χερντ

Η Κέιτ Μος στο δικαστήριο Ντεπ - Χερντ

Η Κέιτ Μος κατέθεσε πριν από μερικές ημέρες στη δίκη του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ, ως μάρτυρας του ηθοποιού με τον οποίο διατηρούσε σχέση τη δεκαετία του 1990, ξεκαθαρίζοντας πως ο ηθοποιός ποτέ δεν την πέταξε από τη σκάλα.

Τη συγκεκριμένη καταγγελία για το φημολογούμενο περιστατικό βίας, είχε κάνει η Άμπερ Χερντ, όταν σε πρόσφατη κατάθεσή της για έναν καυγά το 2015 είπε ότι χτύπησε τον Ντεπ, ενώ βρίσκονταν με τον ίδιο και την αδερφή της μπροστά από μία σκάλα, γιατί θυμήθηκε πως ο πρώην σύζυγός της είχε σπρώξει την Κέιτ Μος σε αντίστοιχο περιστατικό.

Η Κέιτ Μος κατέθεσε στη δίκη μέσω βιντεοκλήσης και περιέγραψε το περιστατικό που συνέβη στις σκάλες ενός θεάτρου στην Τζαμάικα, κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Τζόνι Ντεπ η οποία διήρκεσε από το 1994 έως το 1998.

«Υπήρχε καταιγίδα και καθώς έφευγα από το δωμάτιο έπεσα από τις σκάλες και πόνεσα στην πλάτη μου. Γύρισε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με πήγε στο δωμάτιό μου και ζήτησε ιατρική βοήθεια», είπε αρχικά η Κέιτ Μος.

Στη συνέχεια το σούπερ μόντελ συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε και δεν με πέταξε κάτω από καμιά σκάλα».