Με ένα μήνυμα στα social media, στενός συνεργάτης της Δέσποινας Βανδή, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας τους. Ο λόγος για τον κομμωτή της επί 6 έτη, Βασίλη Μπουλούμπαση.

Ο κομμωτής, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους που θα τραβήξουν πλέον χωριστούς δρόμους, δεν έδωσε όμως περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους της απόφασης αυτής.

Αυτό που ανέφερες χαρακτηριστικά είναι ότι κρατά μόνο τις όμορφες στιγμές από τη συνεργασία τους, ενώ ευχαρίστησε και όλο το beauty team της Δέσποινας. Βανδή.

«Μετά από 6 χρόνια συνεργασίας με την Δέσποινα Βανδή θα ήθελα να ανακοινώσω τη διακοπή αυτής της συνεργασίας ….. Επειδή είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος θέλω να κλείσει αυτός ο κύκλος εδώ κρατώντας μόνο τις όμορφες στιγμές!! θα ήθελα να ευχαριστήσω το beauty team ….την ενδυματολόγο @_e_llena & την make up artist @nakopoulouvaso για τις όμορφες εικόνες που δημιουργήσαμε ….Καλή συνέχεια και καλό Καλοκαίρι σε όλους» έγραψε ο Βασίλης Μπουλούμπασης.