Θέμα μεγάλης συζήτησης έχει προκύψει μετά το χαστούκι που έδωσε ο Will Smith στον παρουσιαστή των φετινών Όσκαρ Κρις Ροκ, ύστερα από ένα άτυχο χιουμοριστικό σχόλιο που έκανε ο δεύτερος για την σύζυγό του ηθοποιού.

Όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα χαστούκι το οποίο δίνει ο Γουίλ Σμιθ σε κάποιον αποτελεί θέμα. Συγκεκριμένα, πριν από περίπου 10 χρόνια, ο ηθοποιός είχε χαστουκίσει έναν ρεπόρτερ ο οποίος ήταν πιο διαχυτικός απ’ ότι περίμενε εκείνος.

Το περιστατικό συνέβη στην Ουκρανία, όταν ο Will Smith είχε φτάσει εκεί για να προωθήσει την καινούργια του, τότε, ταινία. Δημοσιογράφοι και τηλεοπτικές κάμερες είχαν συγκεντρωθεί εκεί ώστε να αποσπάσουν μια δήλωση του ηθοποιού.

Τότε, ένας δημοσιογράφος, έσπευσε να αγκαλιάσει τον Γουίλ Σμιθ, να τον φιλήσει και να του εκφράσει τον μεγάλο θαυμασμό και ενθουσιασμό του για την συνάντησή τους.

Τότε, ο Will Smith, ενοχλημένος, έσπρωξε τον ρεπόρτερ με το λευκό σακάκι και τον χαστούκισε στο πρόσωπο ενώ φώναξε ενοχλημένος «Ποιο είναι το πρόβλημά σου;». Στην συνέχεια, ο ηθοποιός, δικαιολόγησε την πράξη του λέγοντας πως: «Συγγνώμη, αλλά ο τύπος προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα».

Στο ίδιο βίντεο στο οποίο φαίνεται το συγκεκριμένο περιστατικό, ο ρεπόρτερ δεν φαίνεται καθόλου ενοχλημένος από την πράξη του Will Smith ενώ όσοι παρακολουθήσαν τα όσα έγιναν μπροστά στα μάτια τους φάνηκαν σοκαρισμένοι.