Η Τάμτα μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον εφηβικό της γάμο, τις οικονομικές και οικογενειακές δυσκολίες, τους έρωτες, την κόρη της, αλλά και τον πατέρα της, που της λείπει.

«Δεν θέλω να φανεί ότι κλαίγομαι για το παρελθόν μου, γι’ αυτό δεν έχω μιλήσει ποτέ», λέει η ποπ καλλιτέχνις, αναφερόμενη στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της.

«Ηταν οι δύο πόλεμοι στη Γεωργία και οι οικονομικές δυσκολίες που είχαν αντίκτυπο στην οικογένειά μου. Ημουν παντρεμένη,με πέντε μηνών παιδί και τον αδερφό μου έξι χρονών,όταν η μαμά μου ήρθε στην Ελλάδα, για να μας εξασφαλίσει μία αξιοπρεπή ζωή», προσθέτει η  τραγουδίστρια για τους λόγους που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πατρίδα της.

Τέλος αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο.«Η σχέση μου με τον Γρηγόρη έληξε τόσο όμορφα όσο φτιάχτηκε. Οπως θα έπρεπε να λήγει κάθε όμορφη σχέση», είπε η τραγουδίστρια στο περιοδικό «ΕΓΩ».
« Μπορεί να εκτιμούμε και να αγαπάμε έναν άνθρωπο πάρα πολύ, αλλά δεν είναι αρκετό για να κρατήσει μία σχέση και να κάνεις οικογένεια. Είναι σπάνιο το πάθος να παραμένει ίδιο μετά από χρόνια».

Όσον αφορά τα όσα ακούστηκαν για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της, η Τάμτα ξεκαθάρισε πως: «Σημαντικό είναι ότι ήμουν σωστή με τον άνθρωπό που είχα δίπλα μου. Μετά τον χωρισμό, μπορώ να κάνω ό, τι θέλω. Δεν χρωστάω εξηγήσεις σε τρίτους».