Οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας γνωρίζουν ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο μικρότερος αδερφός του, πρίγκιπας Χάρι, έχουν αυτή τη στιγμή μια ρήξη μεταξύ τους, αλλά τι γίνεται με τις γυναίκες τους; Τον Μάρτιο του 2021, σύμφωνα με το thelist.com, το Us Weekly ανέφερε ότι η Κέιτ Μίντλετον και η Μέγκαν Μαρκλ δεν είχαν μιλήσει απευθείας μεταξύ τους για περισσότερο από ένα χρόνο και ότι η κόντρα των συζύγων τους είχε «μεταφερθεί» και στη δική τους σχέση.

«Ποτέ δεν ήταν τόσο κοντά, αλλά ο λόγος που δεν μιλούν είναι λόγω της ρήξης μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Ουίλιαμ», ανέφερε μια πηγή στην εφημερίδα εκείνη την εποχή. «Ο Χάρι και ο Ουίλιαμ επικοινωνούσαν με φειδώ τον τελευταίο χρόνο, αλλά καμία από τις επικοινωνίες τους δεν ήταν φιλική εδώ και αρκετό καιρό. Υπάρχει πραγματική εχθρότητα ανάμεσα στα αδέρφια και αυτό έχει διαχυθεί στη σχέση της Μέγκαν και της Κέιτ. Κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ δύσκολο να είναι φίλες ή ακόμα και φιλικές μεταξύ τους».

Κέιτ Μίντλετον- Ουίλιαμ- Χάρι

Εν τω μεταξύ, η πηγή πρόσθεσε ότι η Kέιτ και η Μέγκαν προσπάθησαν προηγουμένως να τα πάνε καλά και ήταν φιλικές μεταξύ τους τις πρώτες μέρες μετά την ένταξη της Μέγκαν στην οικογένεια. Ωστόσο, όσον αφορά την καθημερινή ζωή στο παλάτι, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν ήταν και η καλύτερη φίλη με τη Δούκισσα του Σάσεξ.

Μέγκαν Μαρκλ- Πρίγκιπας Χάρι

Τώρα, καθώς οι φήμες φουντώνουν ότι η Μέγκαν και ο Χάρι μπορεί να ετοιμαστούν για μια επανένωση, ένας βασιλικός ειδικός αποκαλύπτει τι θα μπορούσε να συμβεί όταν οι δούκισσες τελικά συναντηθούν ξανά.

Θα ξανασμίξουν ποτέ η Μέγκαν και η Κέιτ;

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αναμένεται να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι για να γιορτάσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β, αναφέρει το thelist.com. Αυτό θα σηματοδοτούσε το πρώτο ταξίδι της Μέγκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο από τότε που αποχώρησαν μαζί με τον Χάρι από τη βασιλική οικογένεια στις αρχές του 2020. Σίγουρα όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη Μέγκαν καθώς θα ξαναβρεθεί με τους βασιλικούς, ανάμεσα στους οποίους και η συνυφάδα της Κέιτ Μίντλετον. Τώρα, μια βασιλική ειδικός αποκαλύπτει τι πιστεύει ότι θα συμβεί όταν οι δύο δούκισσες έρθουν αντιμέτωπες.

Κέιτ Μίντλετον- Πρίγκιπας Χάρι

«Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα είναι εγκάρδια με τη Μέγκαν», αναφέρει στο ρεπορτάζ η βασιλική συγγραφέας Ίνγκριντ Σιούαρντ. «Θα είναι σίγουρο ότι θα φωτογραφηθεί να τη φιλάει ή να την αγκαλιάζει. Πρέπει -αυτό είναι μέρος της δουλειάς της. Τα προσωπικά της συναισθήματα πρέπει να παραμείνουν ακριβώς αυτά». Η Σιούαρντ συνέχισε εξηγώντας ότι ενώ η επανένωση μπορεί να φαίνεται ευχάριστη, η Κέιτ δεν θα ξεχάσει σύντομα πώς την πλήγωσε η Μέγκαν.

«Η Κέιτ δεν θα ξεχάσει, ωστόσο, πώς της φέρθηκε η Μέγκαν. Αλλά ξέρει ότι δεν έχει νόημα να παρατείνει μια κόντρα που έχει την ευκαιρία να επισκευαστεί. Το Πλατινένιο Ιωβηλαίο είναι ακριβώς αυτή η ευκαιρία», συνέχισε η Σιούαρντ. «Εάν χρειαστεί, η Κέιτ θα προσπαθήσει, επίσης, να είναι ο ειρηνοποιός μεταξύ του συζύγου της και του αδερφού του Χάρι. Το να είσαι βασιλικός έχει να κάνει με την εμφάνιση, όχι με τα προσωπικά συναισθήματα. Αυτό ήταν πάντα σε όλη την ιστορία».