Αίσθηση προκαλούν οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν τη διάσημη τραγουδίστρια Adele μεθυσμένη να ξεσαλώνει σε γκέι κλαμπ του Λονδίνου. Όλα έγινε το βράδυ της Πέμπτης, με την Adele να κάνει pole dancing στη σκηνή του κλαμπ Heaven, ενώ κάποια στιγμή έμεινε με το… σουτιέν της.

Η 33χρονη τραγουδίστρια παρακολουθούσε τον διαγωνισμό G -A-Y’s Porn Idol που λάμβανε χώρα στο κλαμπ, προτού αποφασίσει να ανέβει και η ίδια στη σκηνή και να αρχίσει το pole dancing, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Την Adele κατέγραψαν σε βίντεο όσοι βρέθηκαν στο κλαμπ, την ώρα που χόρευε με το αξίας 3.280 λιρών Fendi κουστούμι της και τραγουδούσε στους ρυθμούς του It’s Raining Men. Νωρίτερα το ίδιο βράδυ, είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Γκράχαμ Νόρτον, φορώντας τα ίδια ρούχα.

Αφού παρακολούθησε τον διαγωνισμό από τον χώρο των VIP δίπλα στη σκηνή, η Adele αποφάσισε ότι θέλει να συμμετάσχει, ανεβαίνοντας στη σκηνή και προκαλώντας ενθουσιασμό στους πελάτες του μαγαζιού.

Το event παρουσίαζε ο η Σερίλ Χολ, η οποία μοιράστηκε φωτογραφίες με την τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Instagram τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.