Οι εξελίξεις στον Σασμό καθηλώνουν τους τηλεθεατές κάθε βράδυ μέσα από την συχνότητα του Alpha. Το ενδιαφέρον έχει τραβήξει η ενδεχόμενη απόδραση του Αστέρη από τη φυλακή. Θα τον αφήσει όμως ο αστυνόμος Αντώνης Φριαγκαδάκης ν αποδράσει;

Ο Δημήτρης Ημελλος ή αλλιώς ο «Αντώνης Φραγκιαδάκης» του «Σασμού» παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και έδωσε spoiler για την απόδραση του Αστέρη, εξομολογήθηκε πώς αντιδρούν οι αστυνομικοί όταν τον συναντούν στο δρόμο και εξήγησε γιατί έζησε τρία χρόνια σε οικοτροφείο.

«Δεν θα αφήσω τον Αστέρη να αποδράσει»

«Νιώθω την αγάπη του κόσμου. Με σταματάνε τα περιπολικά και έχει πλάκα αυτό γιατί μιλάμε σαν συνάδελφοι» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός, ενώ για τις εξελίξεις της σειράς αποκάλυψε: «Δεν θα αφήσω τον Αστέρη να αποδράσει. Με τίποτα. Ή θα τα ξεράσει όλα ή δεν θα κάνει τίποτα. Νομίζω δεν έχει κάνει το έγκλημα για το οποίο κατηγορεί τον εαυτό του κι επειδή το έργο λέγεται ‘Σασμός’ όλα τα πράγματα κάποια στιγμή θα έρθουν στη θέση τους. Όσο τραβάει όμως η σειρά θα πρέπει να γίνονται φονικά. Το φονικό είναι το κάρβουνο για μια σειρά τέτοιας υφής» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ήμελλος.

«Πέρασα 3 χρόνια σε οικοτροφείο»

Μιλώντας στη συνέχεια για την ανατροφή τους και τις σπουδές του στη Νομική, o Δημήτρης Ημελλος εξομολογήθηκε: «Είναι πολλοί ηθοποιοί που έχουν σπουδάσει νομικά. Ίσως είναι συγγενικές επιστήμες. Κι ο δικηγόρος παραστάσεις δίνει στο δικαστήριο» και συνέχισε: «Πέρασα 3 χρόνια σε οικοτροφείο. Ήταν μια συνθήκη ιδιαίτερη για εμένα. Επειδή ήμασταν από πολύτεκνη οικογένεια, εμένα μου άρεσε να φεύγω από το πλαίσιο του σπιτιού. Ήταν σπουδαστικό οικοτροφείο».