Ο Σωτήρης Τσαφούλιας είναι ένας άνθρωπος που βρέθηκε πρόσφατα ξανά στο προσκήνιο όταν εκμυστηρεύτηκε όσα είπε στις κόρες του για το revenge porn. O σκηνοθέτης, ο οποίος αυτή την περίοδο σκηνοθετεί την παράσταση «Αινιγματικές παραλλαγές» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μίλησε στο Breakfast@Star για την απήχηση που έχει στον κόσμο.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να παίρνω τόσα πολλά εύσημα για το αυτονόητο. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου influencer, δεν πιστεύω στους influencers, δεν πιστεύω σε αυτά τα πράγματα. Εγώ όταν νιώθω την ανάγκη να μιλήσω για κάτι όταν με ρωτάνε, καταθέτω απλά τον τρόπο που σκέφτομαι. Τώρα αν ο τρόπος που σκέφτομαι έχει απήχηση σε κάποιους ανθρώπους, εμένα δεν μου αρέσει τους ανθρώπους ούτε να τους επηρεάζω ούτε να τους καθοδηγώ. Είμαι κατά της κοπαδοποίησης της σκέψης των ανθρώπων. Λέω απλά αυτά που νιώθω. Και μου κάνει εντύπωση να παίρνει κανείς τα εύσημα για το αυτονόητο», τόνισε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Για την αγάπη του κόσμου σημείωσε: «Είμαι ευγνώμων, το απολαμβάνω πάρα πολύ αλλά δεν το κάνω για αυτόν τον λόγο. Όταν θέλω να μοιραστώ μια σκέψη μου, το κάνω. Θα προτιμούσα να απασχολώ περισσότερο για το έργο μου».

Στις δηλώσεις του, τόνισε ακόμη: «Αποφεύγω τις τοξικές συναναστροφές και, όπως λέει και το έργο, αυτά που μας διχάζουν μπορεί εύκολα να γίνουν αυτά που μας ενώνουν αν εμείς αλλάξουμε την οπτική μας πάνω στα πράγματα. Τα πάντα είναι θέμα διάθεσης και οπτικής».

«Για μένα ξεκούραση είναι να κουράζεσαι με έναν άλλον τρόπο. Ο κινηματογράφος και το θέατρο, όσο κουραστικά κι αν είναι, για μένα είναι η ξεκούρασή μου», δήλωσε ακόμη ο σκηνοθέτης του «Έτερος Εγώ».