Αγωγή κατά της εταιρείας παραγωγής Acun Media κατέθεσε ο σεφ, Σωτήρης Βασιλείου, και ζητάει 100.000 ευρώ. Ο μάγειρας, που συμμετείχε πρόσφατα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Top Chef» εξηγεί στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» τους λόγους που επέλεξε να κινηθεί νομικά εναντίον του ριάλιτι.

«Ήμασταν τέσσερις; υποψήφιοι προς αποχώρηση και είχαμε δύο παρασκευές να ετοιμάσουμε για να μας κρίνουν οι σεφ, μια γλυκιά και μια αλμυρή. Από τους τέσσερις ήμουν ο μόνος που δεν δοκιμάστηκε και δεν κρίθηκε ποτέ, στο μονταρισμένο πλάνο, η γλυκιά παρασκευή. Έτσι, λοιπόν, στο μονταρισμένο πλάνο το οποίο δεν υπάρχει και δεν μπορεί να το βρει κάποιος, έχει διαγραφεί και από το κανάλι και από το Youtube, όταν αναλύω τα συστατικά της αλμυρής παρασκευής μου με ρωτάει κάποια στιγμή ο κριτής αν έχω βάλει ζάχαρη. Του απαντάω πως έχω βάλει μισό κουταλάκι του γλυκού και πέφτει ένα πλάνο στο οποίο με δείχνει να βάζω με το σακουλάκι πάνω από μισό κιλό ζάχαρη» λέει αρχικά ο Σωτήρης Βασιλείου.

«Όλο αυτό με έχει πραγματικά θίξει, με έχει επηρεάσει πάρα πολύ και επαγγελματικά και ψυχολογικά. Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις ως προς την αποκατάσταση του ονόματος μου αλλά δεν με ικανοποίησαν. Οπότε αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτή την αγωγή» αναφέρει.

«Όταν τα έχεις χάσει όλα, δεν έχεις να χάσεις πλέον κάτι άλλο» σημειώνει ο σεφ. «Εγώ θα είμαι ικανοποιημένος με το ποσό το οποίο ζητάμε στην αγωγή και ίσως μία δημόσια ανάρτηση της εταιρείας που θα επιβεβαιώνει όλα αυτά που λέω» καταλήγει ο Σωτήρης Βασιλείου.