Η Φιλιώ Τσινόγλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» του Mega και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθεια να αποκτήσει το δεύτερο παιδί της και την εξωμήτριο κύηση. Η καλή της φίλη και συνεργάτιδα της εκπομπής, Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν έκρυψε την συναισθηματική της φόρτιση ενώ θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε πως δέχεται καθημερινά μηνύματα στο Instagram από διαδικτυακούς της φίλους πως είναι έγκυος ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι έγκυος και απλά έχει πάρει κάποια κιλά επειδή τρώει. Οι συνεχείς ερωτήσεις για το πότε θα κάνει παιδί και αν θα κάνει, με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, όπως τόνισε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, της προσθέτουν «βάρος».

Δέχεται καθημερινά μηνύματα ότι είναι έγκυος

«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, “μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι”. Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, “είμαι 34αρων και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;”. Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος. Παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει αλλά όλο αυτό είναι βάρος που σου προσθέτει» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, φορτισμένη συναισθηματικά.