Το όνομα του Good Job Nicky ακούστηκε έντονα όταν δήλωσε υποψηφιότητα για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision. Και μπορεί τελικά η ΕΡΤ να άφησε εκτός τον Good Job Nicky, δίνοντας τη θέση στην Amanda Tenfjord, ο Good Job Nicky συνεχίζει όμως την πετυχημένη πορεία του.

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, το μεσημέρι της Τετάρτης (19/01) βρέθηκε απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε τόσο για την Eurovision όσο και για την καλλιτεχνική του πορεία.

«Μου αρέσει να πειραματίζομαι και να βρίσκω τρόπους να εξερευνώ και άλλα λημέρια της μουσικής. Τη μουσική μου τη λέω ‘γυμνή’. Δε θέλω να την καλουπιάσω, θέλω πάντα να είμαι ανοιχτός μέσα στην τέχνη, όχι σε ένα συγκεκριμένο είδος. Θα ήθελα πάντα να έχω την ελευθερία μέσα στην τέχνη να κάνω αυτό που θέλω εκείνη την στιγμή» ανέφερε αρχικά ο Good Job Nicky.

«Αγαπώ τον αθλητισμό, μ’ αρέσουν οι προσωπικότητες που βγάζει, σε “χτίζει” ο αθλητισμός, σε μαθαίνει να σέβεσαι πράγματα, τι σημαίνει ομάδα. Αλλά η μουσική με τράβηξε, δεν είχα επιλογή. Όλα τα ερεθίσματά μου είναι μουσικά, είναι το πιο κοντινό πράγμα στον Θεό που έχω. Δεν μπορούσα να το αποφύγω με τίποτα, το λατρεύω», είπε στην συνέχεια ο Good Job Nicky.

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα που εξελίσσεται συνεχώς»

«Νομίζω ότι οικογενειακά το έχουμε καλύψει το ρεπερτόριο στα ελληνικά. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που εξελίσσεται συνεχώς και είναι και ευθύνη μου να μπορέσω να φέρω στα μέτρα της χώρας μου τα χρώματα που αντιπροσωπεύω. Θα ήθελα να μπορώ να ‘ελληνοποιήσω’ την Αμερική. Με απασχολεί πιο πολύ να μπορεί να δεχτεί το εξωτερικό αυτό που μπορώ να φέρω εγώ ως ελληνικό DNA. Έχω πιεστεί πολύ γι’ αυτό» πρόσθεσε ο νεαρός καλλιτέχνης στην συνέχεια.

Το κεφάλαιο Eurovision 

Για το κεφάλαιο Eurovision ο Good Job Nicky είπε πως: «Η Eurovision σε εκτοξεύει σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο. Ήμουν σίγουρος για το κομμάτι μου. Ποτέ δε θα κυκλοφορήσω κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος. Δεν κλείνω συχνά πόρτες αλλά εδώ πέρα νομίζω ότι μπορεί να μην ξαναδοκιμάσω. Θα δούμε».