Η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) και ο Μασίν Γκαν Κέλι (Machine Gun Kelly) είναι και επίσημα αρραβωνιασμένοι μετά από σχέση περίπου 1,5 χρόνου. Η 35χρονη ηθοποιός έκανε την ανακοίνωση την Τετάρτη με ένα βίντεο από την πρόταση γάμου στον λογαριασμό της στο Instagram, σημειώνοντας ότι έλαβε χώρα στις 11 Ιανουαρίου.

Στην ανάρτησή της η Μέγκαν Φοξ σημείωσε ότι η ίδια και ο 31χρονος μουσικός «ήπιαν ο ένας το αίμα του άλλου» για να γιορτάσουν το γεγονός.

Στο βίντεο φαίνεται ο αγαπημένος της να γονατίζει σε μια ξεχωριστή τοποθεσία για το ζευγάρι, ενώ η Μέγκαν Φοξ φαίνεται να εκπλήσσεται, φέρνοντας τα χέρια της στο στόμα της.

Και εκείνη πέφτει στη συνέχεια στα γόνατα για να της βάλει ο Μασίν Γκαν Κέλι, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Colson Baker, το δαχτυλίδι στο χέρι της. Ακολουθούν τρυφερές στιγμές και ένα φιλί για το ζευγάρι.

«Τον Ιούλιο του 2020 καθίσαμε κάτω από αυτό το δέντρο. Ζητήσαμε μαγεία», έγραψε η Μέγκαν Φοξ, η σχέση της οποίας με τον μουσικό ξεκίνησε τον Μάιο του 2020.

«Ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περάσει μαζί την κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ.

Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα την ακολουθήσει, είπα ναι …και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου», συνέχισε η ηθοποιός.

Ο Machine Gun Kelly ανάρτησε στον δικό του λογαριασμό το δαχτυλίδι που πρόσφερε στην αγαπημένη του. «Το ξέρω ότι η παράδοση είναι ένα δαχτυλίδι, όμως το σχεδίασα με τον Stephen Webster να είναι δύο», έγραψε.

Ανέφερε ακόμη ότι έκανε την πρόταση γάμου κάτω από τα ίδια κλαδιά που ερωτεύτηκαν και «την έφερα πίσω για να της ζητήσω να με παντρευτεί».

Είναι ο δεύτερος αρραβώνας για τη Μέγκαν Φοξ, η οποία αρραβωνιάστηκε τον ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν το 2010 και αργότερα τον παντρεύτηκε.