Στο επεισόδιο της Τετάρτης (12/01) στο Survivor 5 η Σοφιάννα μετά την νίκη της ομάδας της απόλαυσε το μπάνιο της στα καταγάλανα νερά του Αγίου Δομίνικου. Την ώρα που πλατσούριζε βρήκε ένα… μαγιό και αποκάλυψε στην κάμερα ότι είναι του Γιώργου Χρανιώτη.

Η Σοφιάννα με χιούμορ είπε: «Μετά από τέσσερα Survivor το μαγιό του Χρανιώτη το βρήκα εγώ! Ήταν καρμικό», τόνισε περιχαρής η Σοφιάννα Αβραμάκη στην κάμερα του Survivor για την ανακάλυψή της και έδειξε το μαγιό του Γιώργου Χρανιώτη.

Η Σοφιάννα τόνισε επίσης πως θα παραδώσει η ίδια στον δημοφιλή ηθοποιό το χαμένο του μαγιό.

Μάλιστα, η παραγωγή έδειξε και τα σχετικά πλάνα από τότε που το μαγιό του «Χραν» χάθηκε στο νησί.

Να σας θυμίσουμε πως ο ηθοποιός, ο οποίος συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του 2017 είχε χάσει το μαγιό του σε μια βουτιά του θάλασσα προκαλώντας άφθονο γέλιο τόσο στους υπόλοιπους παίκτες, όσο και στο τηλεοπτικό κοινό.

Λίγες ώρες αργότερα από τις δηλώσεις της παίκτριας ήρθε επίσημη απάντηση ή αν θέλετε… διάψευση για το μαγιό που βρήκε η Σοφιάννα στο Survivor 5 από τον ίδιο τον Γιώργο Χρανιώτη!

Ο παίκτης του 2017, στο πλέον πετυχημένο ριάλιτι επιβίωσης για τα ελληνικά δεδομένα, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Όπως έγραψε, το μαγιό τύπου σπίντο που βρήκε η Σοφιάννα δεν του ανήκει.

«Με τιμάτε που μετά από μια πενταετία συνεχίζεται η αναζήτηση του μαγιό μου σε υπερατλαντικό επίπεδο, αλλά να σας κατευθύνω κάπως αν μου επιτρέπετε.

Παιδιά! Ψάχνουμε μαγιό τέτοιου τύπου και όχι σπίντο! Καλή αναζήτηση» έγραψε δείχνοντας την «κολεξιόν» από μαγιό-βερμούδες που φοράει.