Ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» για τα καλά τον κόσμο της showbiz με τον έναν μετά τον άλλον να ανακοινώνει πως είναι θετικός στον κορονοϊό. Μάλιστα, κάποιο εξ αυτών ανακοινώνουν πως εντοπίζονται για δεύτερη φορά θετικοί στον κορονοϊό, όπως ο Βασίλης Ζούλιας.

Ο σχεδιαστής μόδας, το μεσημέρι της Δευτέρας (10/01) σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Τ-Live μίλησε για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό για δεύτερη φορά.

«Η πρώτη φορά ήταν μία βόλτα στο νεκροταφείο και η δεύτερη μία βόλτα στο πάρκο»

«Είχα νοσήσει το καλοκαίρι και είχα το πιστοποιητικό νόσησης. Μόλις ολοκληρώθηκε το διάστημα του πιστοποιητικού και σκεφτόμουν να εμβολιαστώ, ήρθε η δεύτερη νόσηση. Οπότε τώρα θα έχω άλλο πιστοποιητικό. Η πρώτη φορά ήταν μία βόλτα στο νεκροταφείο και η δεύτερη μία βόλτα στο πάρκο. Τέτοια διαφορά» δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

«Η πρώτη φορά με επηρέασε πολύ σε ψυχολογικό, σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Δε μπήκα στο νοσοκομείο βέβαια γιατί είχα ήπια συμπτώματα, απλά μου κράτησε πολύ. Ένα μήνα έκατσα στο σπίτι. Ταλαιπωρήθηκα. Την πρώτη φορά ταλαιπωρήθηκα, τη δεύτερη φορά τίποτα» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Ζούλιας.