Η Ιωάννα Τούνη και Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν δυο πολύ καλές φίλες και δεν έχαναν ευκαιρία να κάνουν κοινές αναρτήσεις στα social media. Η συγκεκριμένη φιλία όμως έφτασε στο τέλος της και μάλιστα σε ένα άδοξο τέλος. Τους λόγους μέχρι πρότινος τους ήξεραν οι δυο νεαρές κοπέλες. Μια αναφορά όμως της Βρισηίδας Ανδριώτου στην πρώην κολλητή της κατά τη διάρκεια του Survivor, έκανε την Ιωάννα Τούνη να δεχθεί πληθώρα ερωτήσεων στο Instagram για το τι έχει συμβεί μεταξύ τους και έτσι απάντησε στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε μέσα από ένα QnA να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων για το τι έχει συμβεί με την «πρώην κολλητή» και αποκάλυψε ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε βγει με τον άνθρωπο που διέρρευσε βίντεο με την ίδια σε προσωπικές στιγμές.

«Λυπάμαι πάρα πολύ που συνεχίζω και δίνω δημοσιότητα μέχρι και σήμερα σε αυτόν εδώ τον άνθρωπο. Τελευταία φορά που μιλάω γι’ αυτήνΔεν θα τα ξαναβρώ ποτέ μαζί της, γιατί βγήκε με μαζί με αυτόν που διέρρευσε το revenge porn βίντεο» είπε η Ιωάννα Τούνη σε ένα από τα instastories που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τήρησε την «υπόσχεση» της η Ιωάννα Τούνη

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Ιωάννα Τούνη στο αεροδρόμιο λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και η δημοσιογράφος της έκανε ερώτηση για το θέμα το οποίο έχει προκύψει με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και εκείνη τήρησε την «υπόσχεση» της και δεν απάντησε στην ερώτηση μη θέλοντας να δώσει συνέχεια.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήρε θέση για το θέμα

Ο σύντροφος της Ιωάννας Τούνη, Δημήτρης Αλεξάνδρου ο οποίος είναι στο πάνελ της εκπομπής «Super Κατερίνα», πήρε θέση για το θέμα, λέγοντας: «Η Ιωάννα επειδή δεν είχε επικοινωνήσει με τον κόσμο της στο Instagram αποφάσισε να κάνει ένα QnA, Εκεί δέχτηκε πολλές ερωτήσεις για τη Βρισηίδα με τον κόσμο να έχει απορία γιατί έχουν τσακωθεί. Εγώ την Ιωάννα τη γνώρισα όταν ήταν ακόμα κολλητή με τη Βρισηίδα. Όταν έχεις ένα πολύ σοβαρό θέμα, αυτό της διαπόμπευσης και μαθαίνεις ότι αυτή έχει κανονίσει ραντεβού με τον άνθρωπο που ανέβασε το βίντεο και η Βρισηίδα για ξεκάρφωμα της έστειλε μήνυμα ότι “είναι ο δικός σου εδώ, φεύγω”, ενώ το είχε κανονίσει η ίδια… Από τη στιγμή που η Βρισηίδα μπήκε στο Survivor δεν την έχουν πει ποτέ με το όνομά της, η “πρώην κολλητή της Τούνη” λένε».